Funcționarul marginalizat din Primăria Timișoara, refuzat de cei din USR pe motiv...

Funcționarul marginalizat din Primăria Timișoara, refuzat de cei din USR pe motiv că „nu vor să intre în conflict cu administrația locală”

4
DISTRIBUIȚI

mirela toc

USR Timișoara una zice și alta face. Deși l-au atacat pe primarul Robu de nenumărate ori, cei din organizația municipală au refuzat ca Mirela Toc, un funcționar marginalizat din cadrul instituției, să devină membru al USR. Iar motivul pentru care cererea de adeziune a fost respins este unul absurd. Și anume, USR Timișoara a invocat faptul că nu dorește să intre în conflict cu administrația locală și nici să-i facă „probleme” funcționarului public.

„Am crezut că cei de la USR vor fi parteneri sinceri și hotărâți ce vor lupta cu adevărat împotriva oricărui abuz și încălcare a legii din administrația locală. Am fost impresionată de elanul și determinarea liderilor USR de la București, Barna și Clothilde. Dar șocul vieții mele a fost atunci când m-am decis să mă înscriu în organizația USR și am fost respinsă, iar motivul pentru care am fost refuzată se referă tocmai la poziția mea intransigentă împotriva faptelor de corupție și împotriva abuzurilor săvârșite de către șefi din Primăria Timișoara.


USR Timiș declară că nu dorește să intre în conflict cu administrația locală și chipurile să nu am eu probleme. USR Timiș mi-a dovedit că nu diferă cu nimic față de restul partidelor și ceea ce face la ora actuală nu este decât o intoxicare a masei mari de votanți, pentru că ei au nevoie doar de membrii executanți și supuși care să netezească drumul spre victorie al șefilor de partid care s-au dovedit o gașcă banală strânsă cu un scop precis pe malurile Begăi. USR nu face decât să orchestreze un circ așa zis democratic pentru a pune mâna pe administrația locală, dar fără să deranjeze sistemul”, a scris Mirela Toc pe Facebook.

Funcționarul public a postat pe rețeaua de socializare și mesajul primit de către cei din USR Timișoara prin e-mail, prin care este anunțată că nu este acceptată în partid. Astfel, în text scrie că „Biroul Local a votat să nu vă acorde statutul de membru. Această decizie a fost luată și motivată de unele dintre disputele publice în care sunteți implicată. (…) Biroul local al USR Timișoara a considerat că adeziunea dumneavoastră va reprezenta o direcție de atac a actualei administrații, atât la adresa dumneavoastră cât și a USR”. De asemenea, Mirela Toc este invitată să fie aproape de USR Timișoara în calitate de simpatizant.

Vă reamintim că, în luna februarie a acestui an, Mirela Toc a fost amenințată pe holurile Primăriei Timișoara de către Ionuț Nasleu, pe vremea aceea consilier personal al edilului, pe motiv că a dat like-uri de Facebook unor articole scrise de Dragoș Boța, editorul șef al PRESSALERT.ro.

4 COMENTARII

  1. Nu e chiar asa.
    Vorbesc in nume personal, dar din cate stiu eu, doamna vrut sa devina membru USR doar pentru (cu conditia de) a candida la primarie. A uitat sa precizeze si asta…
    In USR candidatii la primarie trebuie prima data sa fie votati intern de restul membrilor pentru a candida la primarie, iar eu unul nu apreciez oportunistii.
    Ma bucur ca filtrele USR functioneaza si ca nu sunt acceptati oportunistii care vor doar functii.

  2. Are mare dreptate doamna Țoc. Cum luptă USR împotriva corupției și abuzurilor dacă nu are nimic împotriva corupților? USR înșeală eletoratul cum a făcut – o în 2016 când au spus că sunt Onești și nu au mai făcut politică dar au trimis în Senat un pensionar militar aviator, traseist politic, fost comunist și șef de comisie în M10 a lui Macovei și probabil și Altceva. Este evident un partid condus de același sistem ca și PNL și.,, corb la corb nu-și scoate ochii”. La Primăria Timișoara cașcavalul se împarte la toți. Vrea și USR. Alegătorii sunt fraieriți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.