Gheorghe Falcă nu mai este primar al orașului Arad, după 15 ani....

Gheorghe Falcă nu mai este primar al orașului Arad, după 15 ani. Cine i-a luat locul

0
DISTRIBUIȚI

gheorghe falca

Primăria Arad a informat, prin intermediul unui comunicat de presă, că începând de astăzi, Gheorghe Falcă (PNL) nu mai este edil al orașului. Falcă se afla la conducerea Primăriei Arad de 15 ani și și-a dat demisia din funcție pentru a merge la Bruxelles, ca urmare a alegerii sale ca membru în Parlamentul European.

Consilierii locali au luat act de demisia lui Gheorghe Falcă în cadrul unei şedinţe extraordinare care a avut loc vineri.

„Era pregătit un raport al Muncipiului Arad, dar în urmă cu două zile am avut o întâlnire cu aparatul din primărie şi atunci am vorbit mai mult despre Gheorghe Falcă.


În momentul în care am discutat mai mult cu oamenii în sală, mulţi mi-au spus, de ce nu aţi povestit aceste lucruri mai devreme… Primul vot a venit în anul 2004 şi îi mulţumesc acestui oraş care m-a primit cu braţele deschise. După zece ani de la venirea în Arad, să ajungi primar este o mare bucurie, dar şi o imensă responsabilitate, dar era dovada că oraşul îşi dorea o schimbare. Ea s-a realizat în cei 15 ani de mandat”, a afirmat Gheorghe Falcă, în timpul ședinței.

Astfel, după ce Gheorghe Falcă și-a dat demisia din funcție, astăzi a fost desemnat un nou primar al orașului Arad. Este vorba de viceprimarul Călin Bibarț (PNL), care ocupă funcția de primar interimar al orașului până la alegerile locale din 2020.

În urma vacantării funcţiei de viceprimar, Consiliul Local Arad a hotărât, tot astăzi, delegarea consilierului Ionel Bulbuc pentru exercitarea atribuţiilor de viceprimar al orașului.

Gheorghe Falcă a câştigat, în iunie 2016, un nou mandat de primar şi se află la al patrulea mandat consecutiv în fruntea oraşului, deţinând funcţia din 2004, anterior fiind vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Gheorghe Falcă este născut în 22 ianuarie 1967 la Brad. A absolvit Institutul Politehnic „Traian Vuia” din Timişoara, Facultatea de Construcţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.