Iepurașii USR

Iepurașii USR

6
DISTRIBUIȚI

Am trăit să o vedem și pe asta – USR Timișoara a refuzat să aprobe intrarea în partid a unei doamne pe motiv că astfel vor deveni o ”țintă” pentru Nicolae Robu, cel căruia anunță altfel războinic că vor să-i ia puterea. Întâmplător, doamna este una dintre puținele angajate din Primăria Timișoara care a avut curajul să spună public că sunt probleme în interiorul instituției și să reclame fapt pentru care a fost hăituită și umilită de slugoii ”ultralegalistului”.

Când a vrut să se alăture celor care strigau din toți rărunchii ”Fără hoție” la mitingurile din campania de europarlamentare a fost trimisă la plimbare, încercând după modelul comunist să i se explice că șutul în fund este de fapt o mângâiere protectoare și că refuzul de a o primi este, de fapt, pentru a o proteja de atacurile primarului. De parcă până acum, Mirela Toc ar fi trăit în puf în administrația Robu.

Halucinant este că refuzul de a o accepta în partid  a fost motivat și prin faptul că USR va deveni, la rândul său, țintă pentru atacurile administrației.


Spus cu subiect și predicat. Asta este poziția oficială a conducerii USR Timișoara care de altfel deja se visează la butoanel primăriei. Este ca și cum pleci la război și pe drum începi să plângi că va încerca dușmanul să te împuște. Să recunoști oficial că îți este frică să te lupți cu principalul adversar politic este nu numai o dovadă de naivitate politică, ci și un important avertisment pentru electorat, care-și dorește să știe cine sunt cei care se prezintă ca alternativă la PNL. Niște fricoși care tac, aidoma pesediștilor, de luni bune, la toate nenorocirile administrației Robu – de la afaceri cu iz penal până la atacurile la libertatea de exprimare.

USR-iștii s-au limitat să lanseze câteva atacuri cu muniție de manevră și acum așteaptă ,ca niște iepurași cuminți, în fundul tranșeelor, să-și rupă gâtul dușmanul sub rafalele electoratului nemulțumit. Apoi să iasă viteji și să fluture steagul victoriei. Nu au venit cu un proiect concret și coerent care să arate ce vor și cum vor să facă pentru Timișoara. Doar lozinci bine împachetate în mesaje publice.

Ba mai mult, deja au luat din năravurile lui Robu și au început să certe jurnaliștii care-și permit să scrie fără să le ceară aprobare pentru cum abordează subiectele. Și încă nu au ajuns la putere, ci doar au sentimentul că vor fi jupâni. Dacă aceasta este alternativa la Robu înseamnă că electoratul din Timișoara are, pur și simplu, ghinion.

6 COMENTARII

  1. Inca avem un fel de democratie. Invit autorul sa se implice in viata cetatii chiar infiintand un partid, daca nu se regaseste in cele actuale. Sper ca nu avem doar caz de carcoteala de pe margine, la care suntem campioni.

  2. Usr Timiș este o. cacialma de partid. Urlă,, Fără penali ” dar când se încalcă legea lângă ei nu văd nimic. Sunt ipocriți cu sistemul păpușar în spate.

  3. Bine ca doamna nu a fost primita in USR dar au fost primite ca membrii si sunt in conducerea USR Timisoara si Timis doua persoane fosti membrii PCR si anume Falcoi si Rodica Militaru?

    • Cei 2 sunt membrii fondatori, senatorul USR Fălcoi a fost în M10 a lui Macovei, traseiști și poate și alte chestii USecuR – istice.

  4. Tu inviți presa să facă politică ??? Habar nu ai despre ce presupune democrația ! Separația puterilor în stat !!! Ești probabil un USR – ist incompetent sau care nu știe pe ce lume se află că de aceea USR nu e în stare să facă nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.