Incendiu într-un bloc din vestul țării. Zeci de persoane evacuate, 11 au...

Incendiu într-un bloc din vestul țării. Zeci de persoane evacuate, 11 au fost duse la spital

0
DISTRIBUIȚI

Un număr de 27 de persoane, între care 14 copii, au fost evacuate, vineri, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Hunedoara. 11 oameni care s-au intoxicat cu fum au fost duși la spital, între ei, o femeie gravidă și trei copii.

Potrivit primelor informații, 27 de persoane au fost evacuate din cauza fumului dens, iar 11 persoane au fost duse la spital, intoxicate cu fum.

„11 persoane au fost duse la UPU. Este vorba de opt adulți și trei copii, după un incendiu la un bloc de locuințe din Hunedoara.


Între persoanele adulte este și o gravidă. Toți sunt conștienți, fără arsuri, intoxicați ușor cu fum”, a spus Călin Dumitrescu, medic la Ambulanța Hunedoara.

Reprezentanții ISU Hunedoara au transmis că incendiul s-a produs într-un bloc de pe strada Nicolae Bălcescu, iar din cauza fumului, 27 de persoane au fost evacuate.

„Din cauza cantității mari de fum existente pe casa scării, pompierii au evacuat 27 de persoane, între care 14 copii și 13 adulți. (…) Echipele de intervenție au lichidat incendiul ce se manifesta în interiorul unui apartament la obiectele combustibile. De asemenea, s-au degradat instalațiile electrice de pe casa scării și au fost afectate ușile apartamentelor învecinate”, a spus Anemona Doda, purtător de cuvânt al ISU Hunedoara.

Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.