Lider USR din Timiș, fost polițist, amendat după ce a refuzat să...

Lider USR din Timiș, fost polițist, amendat după ce a refuzat să oprească mașina la semnalul oamenilor legii

0
DISTRIBUIȚI

Un fost polițist din județul Timiș, președinte al filialei USR Traian Vuia, a fost amendat, astăzi, de oamenii legii, după ce a refuzat să oprească mașina la semnalul unui echipaj care a fost nevoit să-l urmărească în trafic.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, incidentul a avut loc pe drumul care leagă Făget de Lugoj.

Polițiștii din cadrul Secției Făget, care desfășurau un control de rutină în trafic, i-au făcut semn unui șofer să tragă pe dreapta. Însă bărbatul a refuzat, motiv pentru care echipajul de poliție a plecat în urmărirea mașinii, având semnalele acustice și luminoase pornite.

După o urmărire de mai bine de 500 de metri, șoferul s-a oprit în localitatea Traian Vuia, în dreptul casei în care locuiește. Însă, în momentul în care polițiștii i-au solicitat să se legitimeze și să prezinte actele mașinii, acesta a refuzat.

Prin urmare, oamenii legii l-au amendat cu 1.450 de lei pentru neoprirea la semnalul polițiștilor și refuzul de a se legitima.


De asemenea, bărbatul a rămas fără permis de conducere, pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul care a încercat să fugă de polițiști se numește Dan Lupulescu și este președinte al filialei USR Traian Vuia. De asemenea, bărbatul a fost polițist.

„Lucrători din cadrul Secției Poliției Rurale Făget, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, însă conducătorul auto a ignorat semnalul agentului de poliție, continuându-și deplasarea. Echipajul de poliție a plecat în urmărirea autoturismului, având în funcțiune semnalele luminoase și sonore, iar la un moment dat, conducătorul auto s-a oprit în localitatea Traian Vuia, unde acesta locuiește. Agenții de poliție, după ce s-au prezentat și și-au declinat calitatea, i-au solicitat conducătorului auto să se legitimeze și să prezinte documentele autoturismului, însă acesta a refuzat. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, iar conducătorului auto i s-a adus la cunoștință obligația de a preda permisul de conducere”, a arătat IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.