Marcel Lepa, ucigașul polițistului Amariei, găsit spânzurat în celula sa UPDATE 3...

Marcel Lepa, ucigașul polițistului Amariei, găsit spânzurat în celula sa UPDATE 3 Poziția oficială a Penitenciarului Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Marcel Lepa, ucigașul polițistului Cristian Amariei, a fost găsit spânzurat în celula sa din Penitenciarul de pe strada Popa Șapcă din Timișoara. Acesta era singur în celulă și a fost descoperit de agenții care asigurau paza. În acest moment se fac, încă, manevre de resuscitare. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 La fața locului a ajuns o echipă de criminaliști de la Poliția Timiș care va face cercetări. Astăzi, Marcel Lepa trebuia să ajungă în fața Curții de Apel Timișoara unde trebuia să se judece contestația sa la decizia Tribunalului Timiș de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul asasinării agentului Amariei cu mai multe focuri de pistol în gât și piept.


În timpul audierilor de la Parchet, Lepa a susținut că nu a vrut să-l ucidă pe polițist, ci să tragă la picioare.

UPDATE 2 Ambulanța a fost anunțată, la 6,38, printr-un apel la 112 că un bărbat s-a spânzurat în penitenciar. Un echipaj s-a deplasat la fața locului, dar Marcel Lepa nu a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat, oficial, decedat.

UPDATE 3 Penitenciarul Timișoara a transmis un comunicat de presă în  care anunță că „luni, 10.06.2019, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15. În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.