Mașină zdrobită după coliziunea cu un TIR, pe o șosea din vestul...

Mașină zdrobită după coliziunea cu un TIR, pe o șosea din vestul țării UPDATE Cum s-a produs accidentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un autotren și un automobil s-au ciocnit în această după-amiază pe DN 79, în zona localității artădene Zerind. În urma impactului, autoturismul a fost serios avariat, iar șoferul a rămas prins în interior.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD al Gărzii nr. 2 din Chișineu Criș, plus o ambulanță SAJ. Victima încarcerată, conștientă și în stare bună, a fost extrasă din mașină de echipajul de descarcerare și predată echipajului SAJ. O a doua victimă, de asemenea conștientă și stabilă, a fost preluată de echipajul SMURD.

Circulația în zonă a fost blocată complet până la intervenția echipajelor de urgență, fiind așteptați reprezentanții unei firme de tractări pentru a muta autotrenul avariat de pe carosabil.

UPDATE „La data de 21 iunie a.c., un tânăr de 21 de ani, din judetul Bihor, a condus un autoturism pe D.N.


79, din direcția Arad – Oradea, iar la km. 53 + 200 m., pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând pe contrasens, într-un autoturism condus regulamentar de către o femeie din județul Satu-Mare, după care a lovit și un autotractor, condus de un bărbat din județul Cluj, ajungând în canalul de pe marginea drumului. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 21 de ani. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Arad.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.