Ministrul Carmen Dan despre polițistul ucis în misiune: Se întâmplă și astfel...

Ministrul Carmen Dan despre polițistul ucis în misiune: Se întâmplă și astfel de tragedii

0
DISTRIBUIȚI

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, duminică, referitor la moartea polițistului din Timiș, ucis în misiune de un fugar, că a existat o lege care prevedea întărirea autorităţii polițistului, aprobată în Parlament, dar care nu a intrat în vigoare pentru că a fost atacată la CCR.

Ministrul a transmis condoleanțe familiei și camarazilor polițistului ucis.

„Era un polițist bun, cu 20 de ani de experiență.


Este un eveniment teribil pentru noi, cu care, din fericire, nu ne confruntăm prea des. Criminalitatea în țara noastră nu are un caracter atât de violent, dar se întâmplă și astfel de tragedii. Colegii mei sunt mobilizați până la ultimul pentru a-l prinde pe criminal. Din păcate, pe polițistul ucis, tată a doi copii, nu îl mai putem aduce înapoi. Ne gândim ce putem face pentru familie, să îi ajutăm cum putem. Am avut o lege care a fost aprobată în Parlament, atacată la CCR, care nu a putut intra în vigoare. Cred că nu greșesc când spun că a fost cel mai dezbătut proiect de act normativ din ultimii doi ani. Această lege va face obiectul unei inițiative parlamentare, eu nu renunț ca acest pachet, care reprezintă un mijloc prin care întărim autoritatea polițistului, să treacă și să intre în vigoare”, a spus Carmen Dan la Antena 3.

Un poliţist de ani de la Postul de Poliţie Recaş a fost împuşcat mortal, în misiune, de un fugar, urmărit internațional pentru tâlhărie. Până la ora transmiterii știrii, bărbatul nu a fost prins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.