Muzica franceză a cucerit Timișoara: două zile de magie în cadrul sărbătorii...

Muzica franceză a cucerit Timișoara: două zile de magie în cadrul sărbătorii Fete de la Musique Foto

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1570784995">

Evenimentele derulate sub tutela Fete de la Musique – Sărbătoarea Muzicii, din acest an în Timișoara au avut parte de prezența excepțională a lui Arnaud Rebotini, nume consacrat al muzicii electronice, laureat al Premiului Cesar pentru cea mai bună muzică de film în 2018.

Artistul francez care este performer, compozitor și fondator al casei de discuri Black Strobe Records a „executat“ un live set deosebit în prima zi a evenimentului, unde cei prezenți au savurat un program din care n-au lipsit mirificele sound-uri produse de sintetizatoare analogice, iar cireașa de pe tort a fost faptul că în cursul nopții Arnaud Rebotini a „plusat“ și cu un dj set la Aethernativ.Un alt moment memorabil al acestei sărbători a fost recitalul trupei Cabaret Contemporain, o formație care cântă «Muzică electronică, realizată manual». Adică electro cântat la instrumente muzicale precum contrabasul, chitara, pianul preparat, tobele, bolul tibetan sau… andrelele.

În cadrul celei două zile de sărbătoare de la Timișoara, au mai fost prezenți Murnau, Ivan Smagghe, Yan Wagner (The Populists) și Angel. Tot în cadrul Fete la Musique,cei mici au învățat să compună o melodie împreună cu multi-instrumentistul și compozitorul francez Nicolas Deutsch.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.