Noi amenzi pentru gunoiul din Complexul Studențesc din Timișoara FOTO

Noi amenzi pentru gunoiul din Complexul Studențesc din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Noi controale în Complexul Studențesc din Timișoara, după acțiunea fulger de săptămâna trecută a polițiștilor locali, când au fost aplicate amenzi uriașe unor societăți comerciale.

Poliția Locală Timișoara anunță că, ieri, a fost desfășurată o nouă acțiune în zonă, împreună cu reprezentanții Biroului Salubrizare din cadrul primăriei și cei ai ADID Timiș, cu scopul verificării modului de colectare a deșeurilor de către societățile comerciale, asociațiile de proprietari și persoanele fizice.

În total, s-a acționat cu trei echipe mixte, care, pe lângă verificările efectuate, au identificat și neregulile constatate pe trasee legate de salubrizarea stradală, existența rampelor clandestine de deșeuri, neîntreținerea curățeniei în jurul pubelelor și imobilelor.

În urma verificărilor au fost aplicate nouă sancțiuni în valoare totală de 20.000 lei pentru neasigurarea precolectării selective a deșeurilor pe care le produc și pentru faptul că au amestecat deșeurile menajere cu cele reciclabile.


Amenzile au fost acordate la un număr de cinci societăți comerciale și patru asociații de proprietari de pe străzi precum Socrates, Ofcea, Intrarea Roma, Mehadia și Miniș.

„Astfel de acțiuni comune vor mai avea loc și în perioada următoare și în alte zone ale orașului, principalul scop fiind, pe lângă luarea măsurilor legale de sancționare, educarea populației cu privire la necesitatea colectării selective a deșeurilor produse, în acest sens fiind împărțite și broșuri informative”, a informat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.