Nori „furioși” deasupra Timișoarei, pentru a doua oară în mai puțin de...

Nori „furioși” deasupra Timișoarei, pentru a doua oară în mai puțin de o săptămână UPDATE Izolația unui bloc, smulsă de furtună FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-525270393">

Natura a „respectat” codul roșu de furtună anunțat de meteorologi, iar o furtună puternică s-a abătut asupra județului Timiș în această seară.

Norii negri care au acoperit astăzi cerul Timișoarei au fost aproape identici cu cei de acum patru zile, când capitala Banatului a avut mai puțin de suferit, însă mai multe localități din județ au fost lovite de grindină.

În această seară, vântul puternic a doborât mai mulți copaci, pompierii timișeni fiind solicitați să intervină în Timișoara, pe strada Valeriu Alaci, dar și în Lugoj și Sânnicolau Mare. De asemenea, mai multe localități din județ, printre care Comloșu Mic, Bulgăruș, Teremia Mare, dar și părți din Jimbolia, au rămas fără curent electric.

„În contextul avertizării cod rosu au fost dispuse în următoarele măsuri:
– alarmarea personalului din turele libere pentru subunitatea de raion detașamentul de Pompieri Timișoara 1,
– operaţionalizarea grupei operative şi executarea serviciului 24 de ore din 24, în unitate;
– organizarea unui detaşament format din 20 subofiţeri (10 d1+10 d2), care va fi dislocat imediat în zonele de risc;
– avertizarea populație și prin. Sistemul Ro Alert;
– instituirea permanenței la primării”, a transmis ISU Timiș.

Foto: Virgil Simonescu

UPDATE Izolația termică a unui bloc din zona fostei Fabrici de Zahăr din Timișoara a fost smulsă de vântul puternic, imagini cu urmările vijeliei fiind postate pe Facebook de un timișorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.