Noul operator de salubrizare stradală vrea să curețe Timișoara și de zăpadă....

Noul operator de salubrizare stradală vrea să curețe Timișoara și de zăpadă. Câți bani este municipalitatea dispusă să dea

1
DISTRIBUIȚI

Anunț de ultimă oră făcut de Cătălin Iapă, consilierul local al primarului Timișoarei. În timp ce Nicolae Robu vorbea, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la primărie despre stadiul lucrărilor la cele două poduri din zona Iosefin, Iapă a scris pe pagina sa de Facebook că Brantner, noul operator de salubrizare stradală, are mari șanse să asigure și serviciile de deszăpezire în Timișoara, în următorii patru ani.

Asta pentru că, susține consilierul personal al edilului-șef, doar societatea Brantner s-a înscris la licitația publică, termenul limită pentru depunerea ofertelor expirând ieri.

„Să sperăm că vara aceasta ne va aduce vești bune pentru la iarnă! Societatea care se ocupă de anul acesta de salubrizarea stradală în Timișoara vrea să facă și deszăpezire în următorii patru ani.


Contractul este estimat la 8 milioane de euro. Brantner Servicii Ecologice SRL este singura societate vrea să asigure servicii de deszăpezire în Timișoara, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind luni, 24 iunie. Firma Brantner a fost înființată în Austria, în anul 1936, de familia Brantner. Are 2.500 de angajați în toată lumea. A ajuns la a treia generație și are sedii în Austria (sediul central), Germania, România, Serbia, Slovacia, Cehia și Turcia. În România a venit în 2004 și a deschis puncte de lucru în Cluj-Napoca, Sibiu, Dej, Reșița, Drobeta Turnu-Severin și Piatra Neamț”, a scris Cătălin Iapă, pe rețeaua de socializare.

Vă reamintim că iarna trecută Timișoara a avut mari probleme în ceea ce privește curățarea străzilor de zăpadă. Asta în condițiile în care de deszăpezire s-a ocupat Societatea de Drumuri Municipale, serviciul fiind atribuit în situație de forță majoră. De altfel, în anii precedenți, de deszăpezire s-au ocupat atât SDM, cât și Retim.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.