O nouă companie aeriană operează zboruri de pe Aeroportul Timișoara

O nouă companie aeriană operează zboruri de pe Aeroportul Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

AIT „Traian Vuia” este al doilea aeroport din Romania pe care vor opera zboruri Eurowings. Compania are programate trei zboruri săptămânale între Timișoara și Stuttgart, în fiecare zi de luni, miercuri si vineri.

Eurowings continuă să își extindă rețeaua de destinații, prin lansarea unei rute noi din Timișoara către Stuttgart. Această nouă rută este deservită în timpul programului de vară începând de luni, 3 iunie 2019, săptămânal, în zilele de luni, miercuri și vineri.

„Suntem încântați să includem Timișoara în rețeaua noastră de peste 200 de aeroporturi – al doilea aeroport din Romania, după București.


Împreună cu colegii noștri de la Aeroportul Timișoara așteptăm cu nerăbdare să transformăm această nouă rută spre Stuttgart într-o rută de succes, ce asigură o conectivitate mai bună între Romania și Germania, un zbor important pentru economie, turism și comunitatea de români ce locuiește peste hotare”, a transmis Mohammed Nasr, Business Development Manager Europa Centrală și de Est pentru Eurowings.

Peter Pullem, General Manager Europa Centrală și de Est pentru Lufthansa Group a declarat că „suntem foarte mulțumiți că, odată cu extinderea Eurowings la Timișoara, Lufthansa Group a devenit și mai activ în Romania, întrucât continuăm să creștem și să investim pe această piață foarte importantă.”

„Prezența unei noi companii aeriene pe Aeroportul Timişoara şi introducerea unor noi curse aeriene înseamnă noi oportunități atât pentru aeroport cât şi pentru cetățenii din regiunea de vest a țării. Ca şi consecinţă, va creşte semnificativ atractivitatea economică a zonei iar pentru aeroport va însemna o creştere a numărului de pasageri şi a cifrei de afaceri”, a spus Dan Idolu, Director General al Aeroportului Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.