Papa Francisc a călătorit spre Italia cu o aeronavă Tarom. Unde a...

Papa Francisc a călătorit spre Italia cu o aeronavă Tarom. Unde a aterizat Suveranul Pontif FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Aeronava în care se află Papa Francisc a decolat, duminică, la ora 17.43, de pe aeroportul din Sibiu, cu destinația Roma, în aplauzele pelerinilor. La plecare, Suveranul Pontif a binecuvântat mai mulți copii prezenți la aeroport, primind flori de la oameni și fotografiindu-se cu aceștia.

Suveranul Pontif s-a întors în Italia cu o aeronavă a companiei Tarom. Un curcubeu a apărut deasupra Aeroportului din Sibiu în momentul în care avionul în care se afla Papa se pregătea să decoleze, la încheierea vizitei apostolice de trei zile a Sfântului Părinte în România.

La aeroportul din Sibiu, Sanctitatea Sa a fost așteptat de președintele Klaus Ioahnnis și de soția sa, Carmen Iohannis, dar și de peste 2.000 de persoane.


Papa Francisc a salutat, pe rând, mulțimea la plecare, evitând practic covorul roșu până la aeronavă, oamenii aplaudând și strigând „Vivat Papa!”.

Dacă la venirea spre România delegația papală a plecat de pe aeroportul Fiumicino, la întoarcere Suveranul Pontif a aterizat la a doua poartă aeriană a Romei, Ciampino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.