Parada portului popular în cadrul Zilele Culturale ale Germanilor din Banat. Ce...

Parada portului popular în cadrul Zilele Culturale ale Germanilor din Banat. Ce alte evenimente sunt programate

0
DISTRIBUIȚI

Forumul Democrat al Germanilor din Banat și Forumul German al Tineretului Bănățean organizează cea de-a 14-a ediție a Zilelelor Culturale ale Germanilor din Banat, eveniment ce va beneficia de prezența a numeroși oaspeți.


Şvabii de pretutindeni se întorc în acest sfârşit de săptămână acasă în capitala Banatului, la Timişoara. Odată la doi ani, municipiul de pe Bega este gazda unor ample manifestări culturale dedicate celor ce au pus bazele acestei regiuni istorice din vestul României.

Manifestările dedicate celei de-a 14-a ediții a Zilelelor Culturale ale Germanilor din Banat, vor debuta sâmbătă, 15 iunie la ora 11 în sala Operei Naţionale Române din Timişoara, iar de la ora 16 în sala de spectacole a Liceului „Ion Vidu” se va desfăşura un amplu program artistic susţinut de formaţii artistice din regiune. De la ora 21, în sala festivă a Casei „Adam Muller Guttenbrunn”, va avea loc un bal. Duminică, 16 iunie la ora 10.00 va fi slujba religioasă solemnă la Biserica „Sfânta Ecaterina” din Timişoara, eveniment urmat de parada portului popular german în centrul oraşului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.