Pasionații de motociclete se adună la cea de-a 17-a ediție a Road...

Pasionații de motociclete se adună la cea de-a 17-a ediție a Road Patrol MC România

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a 17-a ediție a festivalului Road Patrol MC Romania Bikers Festival va avea loc în perioada 21-23 iunie la Poligonul AJVPS Timișoara, lângă Pădurea Verde. În prima zi a festivalului vor avea loc concerte cu formațiile Lux Perpetua (Polonia), Voodoo Vegas (Marea Britanie) și Onenightstand (România), urmând ca în a doua zi pe scena evenimentului să se desfășoare recitaluri cu Rotting Christ (Grecia), Gothic (România), Sur Austru (România), Katara (România) și Before I Die (România). Ca în fiecare an, spectatorii vor avea parte de o serie de concursuri și o paradă moto, alături de alte activități specifice întâlnirilor moto.

„Suntem siguri că fiecare are în garaj o piesă de motocicletă uitată într-un colț de raft prăfuit și întunecat. Nu te lasă inima să o arunci pentru că ai dat bani pe ea dar nici nu mai ai la ce să o foloseșți dar ea stă acolo și adună praf și rugină. Poate ai avut 3 mobre din care ai făcut una pe care nu o mai ai sau poate ți-ai luat scărițele la ofertă și ai tot așteptat să strângi bani și de restul mobrei și… încă strângi.


Dacă te regăsești în situația de mai sus și ai o roabă de piese de mobra, atunci adună tot ce îți ocupă locul inutil în garaj și hai cu toate la standul de aminitiri și vechituri pe care-l punem la dispoziția strângăreților la Road Patrol MC Romania Bikers Festival 2019“, precizează organizatorii. Evenimentul va beneficia și de o tombolă în cadrul căreia fericitul câștigător va câștiga o motocicletă.

„Anul acesta Road Patrol MC Romania Bikers Festival 2019 caută un suflet blând, iubitor și răbdător pentru Old 12. A venit din Germania pentru a se bucura de drumurile noastre, fiind blând, înțelegător, dar in același timp aprig la mânie. Old 12 își va întâlni noul posesor în ultima seara a festivalului la extragerea biletului de tombola. Road Patrol MC Romania Bikers Festival 2019 vă invită la tombolă și vă provoacă norocul la întâlnirea cu Old 12 indiferent de vârstă, sex și ocupație“, spun organizatorii festivalului.

Doamnele, domnișoarele și copiii sub 10 ani au intrarea gratuită, iar biletele pentru ediția din acest an a festivalului costă 50 lei (abonament valabil pentru ambele zile).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.