Pianistul Teo Milea susține un concert special, care marchează finalul mandatului României...

Pianistul Teo Milea susține un concert special, care marchează finalul mandatului României la Președinția Consiliului Uniunii Europene

0
DISTRIBUIȚI

Teo Milea va susține un concert special în data de 26 iunie la Montreal. „Consulatul General al României la Montreal mă onoreaza cu invitația de a sustine un concert săptămâna viitoare la Oscar Peterson Music Hall în Montreal, motiv pentru care sunt tare, tare fericit! Evenimentul din 26 iunie va marca finalul mandatului României la Președinția Consiliului UE, și mă bucur să am din nou ocazia de a reprezenta România mea. Mulțumesc, Montreal, pentru această bucurie!“, a anunțat artistul.

Teo Milea, artistul timișorean care a lansat albumele „On White…and Black Keys” (2012) și „Open Minds” (2015), a plecat în toamna anului 2015 în Canada.


După apariţia albumului său de debut, Teo Milea, muzicianul născut în Chişineu Criş a susţinut o serie de concerte atât în ţară, cât şi în străinătate, printre acestea din urmă numărându-se recitaluri în sediul Comandamentului NATO din Bruxelles, sau ca reprezentant al României în cadrul Biofach 2013, cea mai mare expoziţie mondială de produse ecologice, la care au participat peste 90 de ţări, găzduită la Nurnberg. După ce compoziţiile lui Teo Milea şi-au găsit locul în playlist-ul celebrului radio american SkyFM din New York, mai exact pe radioul numit „Solo Piano“, muzicianul a avut parte de o nouă recunoaştere peste Ocean, albumul său de debut câştigând locul secund în topul „Album of the Year“, alcătuit de specialiştii postului de radio american.

Teo Milea a plecat în toamna anului 2015 în Canada și a fost prezent de mai multe ori „acasă“, cea mai recentă apariție a sa în zona noastră derulându-se în luna martie a acestui an când artistul a susținut două concerte la Arad.

Foto: Sabin Cercel

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.