Poliţiştii din întreaga ţară, moment de reculegere în memoria agentului ucis în...

Poliţiştii din întreaga ţară, moment de reculegere în memoria agentului ucis în misiune în Timiș FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din întreaga ţară au ținut, luni, un moment de reculegere în memoria lui Cristian Amariei, agentul în vârstă de 43 de ani care a murit duminică în misiune după ce a fost împușcat de către un bărbat ce era urmărit internațional pentru tâlhărie.

Polițiștii din cadrul Filialei Otopeni a Sindicatului Europol, cât și colegi din alte organizații sindicale au aprins, luni, lumânări în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne, în memoria colegului lor Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș.

Agentul, care lucra la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de un fugar, respectiv Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din orașul Lugoj, care era dat în urmărire internațională pentru tâlhărie.

Până la ora transmiterii știrii, bărbatul nu a fost prins.

Conform oamenilor legii, polițiștii din cadrul IPJ Timiș se aflau în căutarea bărbatului dat în urmărire internațională.


Aceștia l-au depistat pe suspect într-o casă din localitatea Izvin. Polițiștii, unii îmbrăcați în civil, au înconjurat imobilul, iar suspectul a sărit pe un geam, moment în care a dat față în față cu polițistul pe care l-a împușcat. Acesta ar fi fost atins de două gloanțe în zona pieptului și a gâtului, iar echipajul medical sosit la fața locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes. Ulterior, ceilalți colegi ai polițistului au pornit în căutarea suspectului, iar bărbatul a intrat într-o curte din localitate, de unde a încercat să fure o mașină. Nu a reușit, pentru că un polițist l-a ajuns din urmă și a tras mai multe focuri de armă asupra suspectului, reușind să-l rănească în zona umărului. Bărbatul a reușit însă să fugă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.