Prima sosire a verii la Ripensia. Roş-galbenii au luat înlocuitor pentru Dumiter

Prima sosire a verii la Ripensia. Roş-galbenii au luat înlocuitor pentru Dumiter

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Cu obiectivul de a construi o formaţie mai puternică în sezonul viitor, Ripensia Timişoara a confirmat astăzi o „repatriere”, cea a atacantului Denis Golda, care şi-a încheiat contractul cu ACS Poli.


Roş-galbenii aveau nevoie neapărat de un om de atac deoarece golgheterul Andrei Dumiter va face pasul spre Liga I.

Golda (21 ani) a mai evoluat la „Ripi” în ediţia 2017-18 a Ligii a II-a, atunci sub formă de împrumut de la ACS Poli, care era în elită. În campionatul care tocmai s-a încheiat, unul de suferinţă pentru formaţia mutată de pe „Dan Păltinişanu” pe „Electrica”, Denis a avut totuşi cifre personale bune, reuşind cinci goluri în 30 de apariţii, dar efectiv 1623 de minute bifate. Denis Golda a semnat cu ripensiştii pe două sezoane. Formaţia din Ciarda având ca obiectiv promovoarea în anul 2021.

O pierdere importantă pentru roş-galbeni în această vară va fi cea a unui tânăr de mare perspectivă, urmărit şi de CFR Cluj sau Dinamo, Andrei Dumiter va ajunge la Sepsi Sf. Gheorghe, conform prosport.ro. Mutarea implică şi o sumă de bani pentru timişoreni, dar şi alte clauze favorabile dacă vârful de 20 de ani va confirma. Tot la Sepsi a ajuns deja portarul Horaţiu Moldovan, care a evoluat în retur sub comanda lui Alex Pelici. Iar „Ripi” a mai bifat o despărţire oficială, cea de mijlocaşul Marian Anghelina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.