Reacția liderului USR din Timiș care nu a oprit mașina la semnalele...

Reacția liderului USR din Timiș care nu a oprit mașina la semnalele polițiștilor și a refuzat să se legitimeze

0
DISTRIBUIȚI

Dan Lupulescu, liderul USR Traian Vuia, a reacționat pe pagina sa de Facebook după ce, ieri, nu a dorit să oprească la semnalele polițiștilor, fiind urmărit în trafic de către un echipaj, iar apoi a refuzat să se legitimeze. Prin urmare, politicianul s-a ales cu o amendă de 1.450 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 30 de zile.

Dan Lupulescu, fost polițist, a scris pe rețeaua de socializare că nu poate să ofere lămuriri legate de incident până când instanța de judecată nu se va pronunța în legătură cu procesul verbal de contravenție pe care omul legii l-au întocmit.


Însă politicianul a ținut să precizeze că nu a „nesocotit” autoritatea polițistului.

„Din păcate însă, până când instanța de judecată nu se va pronunța în legătură cu procesul verbal de contravenție ce a fost întocmit de către poliție, nu pot face asta (n.r. de a oferi lămuriri), dar promit că vă voi explica tot de îndată ce această situație se va clarifica. Între timp, vreau să vă asigur că nu a fost nicio clipă vorba despre a nesocoti autoritatea unui agent de poliție sau de a mă crede mai presus de lege”, a precizat Dan Lupulescu, care este fost polițist.

De asemenea, politicianul a anunțat că, „pentru a nu periclita imaginea USR”, s-a retras de la conducerea filialei Traian Vuia până la soluționarea problemei. Atribuțiile sale au fost delegate lui Gîrleanu-Benteu Cosmin Eduard, vicepreședinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.