Reacția lui Nicolae Robu după amenda primită de Primăria Timișoara pentru mizeria...

Reacția lui Nicolae Robu după amenda primită de Primăria Timișoara pentru mizeria din oraș: Garda de Mediu creează o imagine negativă

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a avut o primă reacție la aproape o lună după ce Garda de Mediu a anunțat că a amendat Primăria Timișoara cu 15.000 de lei pentru mizeria din oraș. Vă reamintim că, la sfârșitul săptămânii trecute, și prefectul județului Timiș a emis un ordin cu scopul formării unei comisii mixte care să efectueze controale, Eva Andreaș fiind nemulțumită de cum arată orașul din cauza gunoaielor.

Pe de altă parte, în stilul caracteristic, Nicolae Robu acuză Garda de Mediu că a amendat Primăria Timișoara după ce a ieșit în public pentru a le bate obrazul firmelor poluatoare.

„Din păcate, avem și agenți poluatori în Timișoara cu care eu lupt și parcă e așa o luptă de unul singur.


Instituția statului numită Garda de Mediu refuză și să ne spună cine sunt cei care poluează în mod oficial. Nu vi se pare că ceva e în neregulă atunci? În schimb, după fiecare ieșire a mea de tipul acesta, ieșire care nu e altceva decât reprezentarea intereselor timișorenilor, vine Garda de Mediu și mai dă câte o amendă la primărie, că undeva găsește o rampă de gunoi. Da, se mai găsesc, din păcate, că nu le face primăria, ci unii cetățeni certați cu normele de civilizație le creează, și atunci sigur că e simplu să stai la pândă, să te duci acolo, să creezi imagine negativă și să dai amenzi, când tu de fapt ar trebui să-i amendezi pe cei care poluează orașul, nu pe cei ce se zbat și împotriva poluării, și luptă și împotriva poluării, și să aducă și curățenia la standarde înalte”, a afirmat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei se arată mulțumit de progresele care se fac în ceea ce privește salubrizarea stradală și susține că orașul este mult mai curat.

„Eu cred că progresele și la acest capitol oricine le poate vedea, chiar dacă mai avem mult de lucru, dar nu se poate compara ceea ce este acum cu ceea ce a fost. Eu zic că orașul este mult mai curat decât a fost înainte să ajungem să avem acele probleme, dar niciodată eu nu am fost mulțumit de nivelul de curățenie și îmi doresc să ducem lucrurile mult, mult mai sus în acești termeni ai curățeniei din oraș”, a adăugat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.