Reacția președintelui Tribunalului Timiș în scandalul adopției Sorinei: „Revolta oamenilor are legătură...

Reacția președintelui Tribunalului Timiș în scandalul adopției Sorinei: „Revolta oamenilor are legătură cu comportamentul unui procuror din țărișoara asta care se poate numi lejer Absurdistan”

4
DISTRIBUIȚI

Judecătorul Adriana Stoicescu, președintele Tribunalului Timiș, a reacționat , astăzi, într-o postare pe Facebook la scandalul național provocat după ce, ieri, o fetiță a fost luată cu forța pentru finalizarea unei proceduri de adopție internațională. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, s-a văzut cum o procuroare a tras de Sorina, care plângea, și a urcat-o într-o mașină, în timpul percheziției efectuate într-un dosar de lipsire de libertate după ce asistenții maternali s-au opus ca fata să fie încredințată familiei din SUA care a obținut adopția.

”Revolta oamenilor nu are legătura cu actele de procedură, cu percheziția sau executarea silită, cu adopția.


Cu textul de lege aplicabil.  Nici măcar cu cine are dreptate… Revolta oamenilor are legătură cu comportamentul unui procuror din țărișoara asta care se poate numi lejer Absurdistan. Oamenii au văzut doar cum cei chemați să apere legea bruschează un copil. Nu au văzut hotărârea judecătorească, mandatul de percheziție sau ordonanța procurorului. Și nici nu îi interesează. Pentru că nu e treaba lor. Pe ei îi interesează ca legea să fie respectată, aplicată, cu bună credință și cu decență, cu respectarea demnității umane. Îi interesează să știe că cei chemați să apere legea asta fac”, a scris Adriana Stoicescu pe Facebook.

Magistratul a avertizat că ”revolta oamenilor în acest caz nu este un simplu strigăt ci un avertisment. Căci dacă ne vom crede în continuare mici zeități, călcând peste cadavre ca să ne realizăm “misiunea divină”, existentă doar în căpșorul nostru, vom fi alungați cu pietre din oraș”.

4 COMENTARII

 1. frumos si inutil. spagile si punerea a dosarelor de coruptie la naftalina continua. sa dea din gura poate si boschetarul din parc despre asemenea lucruri si are aceeasi dreptate.

 2. Buna ziua am cateva intrebari.

  1-Daca in locul procuroarei si fortelor de ordine,politisti si respectivi mascati,se afla un grup de persoane civile cu aceeasi forta fizica,caci DA ACOLO A PRIMAT FORTA FIZICA,si intimidarea cu echipamentul special din dotare nici pe departe legea…oare justitia romana si toti legiuitori din romania ar fi reactionat la fel cum reactioneaza acum?
  2-Cercetarea celui care ar fi luat minorul cu forta,folosind intimidarea,agresarea bruscarea s.a.m.d. se facea tot in stare de libertate?
  3-Daca este clar ca minorul a fost incredintat ilegal familiei adoptatoare,acea hotarere judecatoreasca executata ilegal mai are valabilitate?
  4-Familia adoptatoare devine complice la faptele procuroarei,unde intentia de a se incalca legea este clar stabilita prin declaratia video-audio a procuroarei?
  5-Oare fiind implicate mai mult de 2 persoane este grup infractional?

  Daca minorul era intadevar retinut impotriva vointei,abuzat si alte rele,EU unul aplaudam interventia statului in forta majora .(chiar si cu armata)

  Ceea ce vad eu este abuzul facut in favoarea unor cetateni cu dubla cetatenie,care nu au mai avut timp sa respecte legea ca intarziau la locul de munca din tara unde locuiesc.
  Cu alte cuvinte asta ne deranjeaza pe NOI opinia publica,nerespectarea legii,favoritismul si chiar NEPOTISMUL,care nu se mai termina.

  ps:daca gresesc nu ma judecati prea tare,am doar 10 clase si sunt taximetrist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.