Record de amenzi date de Poliția Locală unui sârb cu rezidența în...

Record de amenzi date de Poliția Locală unui sârb cu rezidența în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră Timișoara au stabilit un nou record, dând mai multe amenzi unui cetățean sârb cu rezidența în oraș.

”Cel în cauză a fost depistat anul acesta de mai multe ori staționând în locuri în care acest lucru este interzis prin indicatoare, dar a și circulat în zone cu acces interzis, cum ar fi Piața Sfântul Gheorghe, Mărăști, Gh.


Dima cu Gh. Lazăr, E. Grigorescu, Augustin Pacha, cu autoturismul său marca Jaguar, pe care are numere străine. Cel în cauză a fost identificat ca fiind K.D., de 23 de ani, cetățean sârb născut în Elveția și cu acte de rezidență în România. Tânărul a acumulat pentru faptele sale un număr de șapte procese verbale de constatare a contravenției la OUG 195/2002, atât pentru staționare în locuri interzise cât și pentru circulație pe străzi cu accesul interzis, având de achitat suma totală de 6525 lei”, se arată în comunicatul Poliției Locale Timișoara.

Polițiștii locali atrag atenția tuturor persoanelor care conduc autoturisme pe raza municipiului Timișoara și sunt surprinse încălcând legislația să se prezinte la sediul instituției pentru clarificarea situației lor și să nu se bazeze pe faptul că nu vor putea fi identificați, chiar dacă, conduc autovehicule înmatriculate în alte țări, deoarece riscă sancțiuni drastice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.