Refuzată de USR, angajata din Primăria Timișoara marginalizată de cei din instituție...

Refuzată de USR, angajata din Primăria Timișoara marginalizată de cei din instituție a fost acceptată în partidul lui Cioloș

0
DISTRIBUIȚI

Mirela Toc, funcționarul public din cadrul Primăriei Timișoara aflat în conflict cu Nicolae Robu și cu alți șefi din instituție, a reușit să se înscrie într-un partid, în final.

Vă reamintim că, în urmă cu două zile, Mirela Toc a anunțat pe pagina sa de Facebook, că a trimis o cerere de adeziune în USR Timișoara.


Însă, biroul local a informat-o printr-un e-mail că nu este acceptată în partid, pe motiv că formațiunea politică nu dorește să intre în conflict cu administrația locală și nici să-i creeze „probleme” Mirelei Toc.

Între timp, funcționarul public a reușit să se înscrie într-un alt partid. Radu Vlădescu, coordonator Regiunea Vest în cadrul PLUS, partidul fostului premier Dacian Cioloș, ne-a declarat că Mirela Toc este membră a formațiunii politice, fără a deține prea multe informații.

„A trimis o cerere de adeziune. Adeziunea se poate precompleta online, urmând ca apoi să fie trimisă și în format fizic. Există o procedură prin care cererile de adeziune sunt aprobate. Nu știu foarte multe detalii despre doamna Mirela Toc, doar ce am citit în presă. Nu aș vrea să comentez pe marginea declarațiilor făcute de colegii mei (n.r. cu referire la USR Timișoara)”, a afirmat Radu Vlădescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.