Reprezentanți ai sindicatelor polițiștilor, așteptați la funeraliile polițistului ucis în misiune. Când...

Reprezentanți ai sindicatelor polițiștilor, așteptați la funeraliile polițistului ucis în misiune. Când este programată înmormântarea

0
DISTRIBUIȚI

Polițiști din toată țara au aprins astăzi lumănâri și au ținut un moment de reculegere în memoria colegului care a căzut la datorie ieri, în localitatea timișeană Izvin.

Înmormântarea lui Cristian Amariei este programată pentru joi, la ora 14.00, la Recaș, la ceremonie fiind așteptați reprezentanți ai sindicatelor polițiștilor, precum și ai autorităților.

Agentul Amariei a murit după ce a fost împușcat de un bărbat care era căutat de polițiști pentru executarea unei pedepse cu închisoarea.


Conform oamenilor legii, polițiștii din cadrul IPJ Timiș se aflau în căutarea bărbatului dat în urmărire internațională și l-au depistat pe suspect într-o casă din localitatea Izvin. Polițiștii, unii îmbrăcați în civil, au înconjurat imobilul, iar suspectul a sărit pe un geam, moment în care a dat față în față cu polițistul pe care l-a împușcat. Acesta ar fi fost atins de două gloanțe în zona pieptului și a gâtului, iar echipajul medical sosit la fața locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes. Ulterior, ceilalți colegi ai polițistului au pornit în căutarea suspectului, iar bărbatul a intrat într-o curte din localitate, de unde a încercat să fure o mașină. Nu a reușit, pentru că un polițist l-a ajuns din urmă și a tras mai multe focuri de armă asupra suspectului, reușind să-l rănească. Bărbatul a reușit însă să fugă și este căutat și la această oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.