Ripensia l-a înregimentat pe golgheterul Dumbrăviţei. Roş-galbenii s-au despărţit oficial de Dumiter,...

Ripensia l-a înregimentat pe golgheterul Dumbrăviţei. Roş-galbenii s-au despărţit oficial de Dumiter, plecat la Sepsi

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara a anunţat a doua sosire a verii. După Denis Golda, un alt atacant de careu s-a alăturat roş-galbenilor. Ultimul sosit e un jucător cu mai multă experienţă, chiar dacă în primăvară a jucat doar în Liga a III-a. Albert Voinea a avut însă cifre impresionante pentru ACS Dumbrăviţa, grupare timişeană care nu a fost departe de o mare surpriză.

Voinea (26 ani) a marcat 14 goluri în 14 jocuri pentru alb-verzi în retur şi a atras astfel din nou atenţia divizionarelor secunde.


În prima parte a sezonului trecut acesta evoluase la Deva, unde a marcat patru goluri în 13 apariţii. Fost jucător la Pandurii, Metalul Reşiţa, Damila, Gloria Bistriţa, CSM Rm. Vâlcea, Pâncota sau Şirineasa, vârful originar din Urdari (Gorj) şi-a trecut în C.V. mai multe promovări. El a semnat cu „Ripi” un contract valabil pe trei sezoane şi are aparent menirea să facă uitată plecarea lui Andrei Dumiter în Liga I.

Foto: Facebook

Fostul nr. 9 (foto, stânga) al roş-galbenilor a semnat cu Sepsi pe patru sezoane conform impresarului său, Cătălin Sărmăşan. Mutarea la formaţia din Sf. Gheorghe va aduce şi o sumă de bani în conturile clubului timişorean. De „Dumi-gol” s-au mai interesat şi alte grupări puternice din elită, precum campioana CFR sau Dinamo. În vârstă de 20 de ani, Andrei Dumiter a totalizat 21 de goluri în două sezoane de Liga a II-a, toate în tricoul Ripensiei. Reamintim că la Sepsi a ajuns şi fostul goalkeeper al roş-galbenilor, Horaţiu Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.