Sindicatele din Poliție vor să dea în judecată trupa Paraziții: Ne-au înjurat...

Sindicatele din Poliție vor să dea în judecată trupa Paraziții: Ne-au înjurat de toți sfinții și răniții

1
DISTRIBUIȚI

Sindicaliștii din Poliție vor să dea în judecată formația Paraziții, după ce trupa de hip-hop a scos recent o piesă denumită „Antimiliție” și pe care polițiștii o consideră jignitoare, din cauza versurilor. Iulian Surugiu, președintele SNAP, a declarat că va merge la instanță săptămâna viitoare.

„Săptămâna viitoare, la Tribunalul Municipiului București, îi vom acționa în judecată pentru calomnie și pentru ce mai găsesc avocații acolo, că nu poți să-i înjuri pe toți polițiștii din țara asta la modul ăsta.


Adică fiecare mai greșim, dar totuși, este foarte mult”, a declarat, pentru Mediafax, Iulian Surugiu, președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP).

Surugiu mai spune că cei de la Paraziții au exagerat de această dată, pentru că înjură și familiile polițiștilor.

„Nu am spus niciodată că avem numai polițiști deștepți, frumoși, dar nici așa, în halul ăsta, mai ales de familii. Ne-au înjurat de toți sfinții și de toți răniții. Deocamdată nu știm ce fel de daune vom cere”, a mai declarat Surugiu.

Piesa trupei Paraziții, pe care sindicalistul o consideră jignitoare pentru polițiști, se numește „Antimiliție”, și a fost lansată recent, odată cu noul albun al trupei, „Arma secretă”.

1 COMENTARIU

  1. Mie chiar imi place melodia trupei Paraziții.
    Mi se pare una destul de realistă.
    Au dreptul la libera exprimare,suntem in UE nu mai trăim în comunism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.