Șoferii nu vor mai avea voie să parcheze pe Calea Martirilor. De...

Șoferii nu vor mai avea voie să parcheze pe Calea Martirilor. De ce a luat Primăria Timișoara această decizie

0
DISTRIBUIȚI

Anunț important pentru șoferi făcut astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, de Nicolae Robu. Potrivit edilului-șef, nicio mașină nu va mai avea voie să parcheze pe Calea Martirilor, pe timpul zilei. Decizia va fi luată după ce vor fi finalizate și lucrările de modernizare a tronsonului de la intersecția str. Surorile Martir Caceu cu str. Arieș.

„Mai avem lucrări importante care evident că pe parcursul lor perturbă traficul și pe Calea Martirilor, de la intersecția str. Surori Martir Caceu – str. Arieș și sper să putem finaliza și acel tronson cât mai repede. Comisia de circulație a hotărât să interzicem staționarea mașinilor pe Calea Martirilor, pe parcursul zilei, în maniera în care s-a decis interzicerea staționării, chiar a opririi, și pe str. Gh. Lazăr, spre exemplu.


După ora 19.00 sau după ora 20.00, va fi posibil să se staționeze până dimineață, pentru că nu sunt suficiente locuri de parcare între blocuri. Chiar sunt zone unde nu există amenajări, unii își țin mașinile pe pământ. Am fost recent în cartier și am văzut asta. Însă în momentul în care lucrările pe această porțiune din Calea Martirilor vor fi finalizate, atunci va trebui să beneficiem de toate amenajările făcute de la Casa Tineretului și până la frontiera cu comuna Giroc. Altminteri, nu vom putea simți beneficitatea acestor lucrări, pentru că pe porțiunea de la B-dul Liviu Rebreanu și până la str. Mareșal Prezan nu se poate circula decât pe o bandă. Tot traficul este gâtuit și acest lucru se răsfrânge asupra celor care merg și vin la serviciu, mai ales la orele de vârf. Am făcut amenajări și trebuie să beneficiem de ele”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei i-a mai rugat pe cetățenii din zonă să le sesizeze reprezentanților instituției dacă sunt probleme cu iluminatul în spatele blocurilor. Asta pentru că a constatat că unii proprietari nu doresc să-și parcheze mașinile în spatele blocurilor de frică să nu fie sparte de hoți, în condițiile în care unele zone nu sunt iluminate.

„După ce se termină lucrările pe acel tronson, vom folosi toată Calea Martirilor pe patru benzi”, a mai precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.