Spectacol în premieră, cu Ansamblul „Banatul”, la Opera din Timișoara

Spectacol în premieră, cu Ansamblul „Banatul”, la Opera din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Ansamblul profesionist „Banatul” va prezenta în 13 iunie, de la ora 18.30, un spectacol în premieră, organizat de Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş, care va avea loc în sala din clădirea operei timişorene.

Ionuţ Fulea, Liliana Laichici, Dumitru Teleagă, Oana Tomoioagă, Bogdan Toma, Iasmina Iova şi Ciprian Pop sunt invitaţi de onoare, pentru a arăta publicului, prin interpretările lor, frumuseţea folcorului bănăţean, alături de orchestra dirijată de Sebastian Roşca.


Din spectacol nu vor lipsi tablouri coregrafice realizate de coregrafii Brânduşa şi Nicolae Stănescu, care aduc pe scenă jocurile domoale de pe Valea Almăjului, ardelene pe cerc, sărita, brâuri şi jocuri de doi, precum şi cunoscute doine bănăţene. Cu un tablou coregrafic va fi prezentă şi formaţia de dansuri „Ansamblul Banatul Tineret”, cu jocuri din zona Banatului.

Intrarea la spectacol se va face pe baza invitaţiilor care vor fi disponibile începând de luni, 10 iunie, ora 9.00, la sediul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş de pe strada E. Ungureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.