Sur Austru, noul proiect al membrilor din Negură Bunget, concert în premieră...

Sur Austru, noul proiect al membrilor din Negură Bunget, concert în premieră la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Sur Austru, noul proiect al membrilor din ultima componență Negură Bunget, are la bază o tematica muzicală inspirată din natura și folclorul transilvănean. Formația va susține primul concert în Timișoara sâmbătă, 22 iunie, de la ora 21.00, la Poligonul AJVPS, în cadrul Festivalului Road Patrol MC România.

Însă până atunci, mâine, 21 iunie, formația Sur Austru serbează un an de activitate în cadrul unui eveniment cu totul deosebit: Sur Austru Simfonic.


Concertul va avea loc cu ocazia festivalului Pop & Rock Simfonic, începând cu ora 19.00 la Ștrandul Neptun Arad (zona bazinelor). În cadrul concertului se va prezenta întregul album de debut alături de Orchestra Simfonică și Corul Academic Arad alături de dirijorul Giuseppe Carannante – Italia și dirijorul corului Robert Daniel Radoias. Intrarea la acest eveniment cu totul deosebit este liberă iar accesul publicului este permis începând cu ora 17.00.

Până la lansarea albumului (ce va avea loc în luna septembrie a acestui an), formația Sur Austru va participa și la o serie de festivaluri printre care se numără Arad Open Air Festival, EXIT (Novi Sad), Rockstadt Extrem Fest, Steel-meets-Steel Open Air (Germania), Fekete Zaj Fesztivál (Ungaria) sau Gugulan Rock Open Air Festival.

Foto: Anca Dumitrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.