Termen limită pentru ca operatorii să-și mute cablurile în subteran de pe...

Termen limită pentru ca operatorii să-și mute cablurile în subteran de pe Calea Martirilor

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a trecut din nou la amenințări la adresa operatorilor de cabluri care atârnă pe stâlpi. Reprezentanții instituției informează că până joi, 20 iunie, trebuie trecute în subteran cablurile aeriene de pe Calea Martirilor, tronsonul cuprins între str. Surorile Martir Caceu și B-dul Liviu Rebreanu. În caz contrar, se va trece din nou la operațiunea „ghilotina”.

„Informăm public operatorii de reţele de comunicaţii că termenul limită până la care trebuie trecute în subteran cablurile de telecomunicaţii de pe Strada Martirilor, tronsonul dintre Strada Surorile Martir Caceu și Bulevardul Liviu Rebreanu este joi 20 iunie 2019.


Atragem atenţia asupra faptului că, dacă transferul din aerian în subteran nu va fi efectuat până la termenul limită de joi 20 iunie 2019, după această dată, cablurile rămase pe stâlpi vor fi tăiate”, a informat Primăria Timișoara.

Reprezentanții municipalității le transmit timișorenilor care vor avea probleme ca urmare a trecerii la operațiunea „ghilotina” să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece „toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran. Trebuie să mai spunem că există canalizaţii subterane şi că toate lucrările de investiţii la drumuri pe care le realizează primăria cuprind şi canalizaţie subterană pentru cabluri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.