Timișorenii pot plăti biletele pentru transportul în comun și prin SMS

Timișorenii pot plăti biletele pentru transportul în comun și prin SMS

0
DISTRIBUIȚI

Societatea de Transport Public Timișoara vine cu o veste bună pentru călători. Începând cu data de 1 iulie, biletele pot fi achiziționate direct din mijloacele de transport în comun prin SMS și prin aplicația mobilPay Wallet.

„Printr-un simplu SMS trimis la numărul 7442, disponibil în reţelele de telefonie mobilă, călătorii STPT vor putea achita contravaloarea unei legitimații de o zi, valabilă pe toate liniile de transport (2,50 € + TVA), a unei călătorii (0,50 € + TVA), valabilă 60 de minute, și a unei călătorii cu vaporașul (0,22 €).


Plata prin intermediul aplicației mobilPay Wallet, după descărcarea aplicației din Google Play sau App Store, este simplă, călătorii trebuind să selecteze secțiunea <Bilet Timișoara> și tipul de bilet dorit”, a informat STPT.

În prezent, călătorii mai au patru modalități de plată a biletului de călătorie: de la cele 18 puncte de vânzare ale STPT sau cei aproximativ 400 de agenți comerciali din Timișoara, prin operațiunea portofelul electronic, un card prepaid personalizat, eliberat la chioşcurile STPT aplicația 24pay și plata cu cardul bancar (POS).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.