Trei dintr-o lovitură: ASU Politehnica „se acoperă” la capitolul U20 cu jucători...

Trei dintr-o lovitură: ASU Politehnica „se acoperă” la capitolul U20 cu jucători de la CNP Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

„Băieţii în ghete” au ajuns la patru mutări perfectate în această vară. Astăzi ASU Politehnica a anunţat înţelegeri cu trei tineri crescuţi la Centrul Naţional de Pregătire din oraş.


E vorba de Dragoş Coroiu, Răzvan Piţigoi şi Adrian Lazăr, jucători născuţi în anul 2000.

După înregimentarea lui Sabin Lupu la începutul săptămânii, ASU Poli a anunţat azi încă trei mutări. Cei trei tineri de la CNP întăresc un compartiment nou pentru sezonul următor al B-ului, cel al jucătorilor sub 20 de ani, echipele fiind obligate să înceapă cu doi tineri U20 pe teren în loc de trei U22 cum a fost în sezonul trecut.

CNP-ul nu a evoluat în nicio ligă în ultimul an, disputând amicale cu formaţiile locale din B şi C. Cu toate acestea juniorii crescuţi în centrul FRF au atras în continuare atenţia, după ce echipa de juniori a evoluat în ediţia 2017-18 în Liga a III-a. În acel campionat Dragoş Coroiu, care poate evolua atât ca mijlocaş defensiv, cât şi în poziţia de stopper, a adunat 27 de prezenţe şi a marcat două goluri.

Răzvan Piţigoi e atacant şi a avut 12 apariţii, marcând o dată în acelaşi sezon. În timp ce mijlocaşul orădean Adrian Lazăr a jucat în şase partide ale aceluiaşi sezon de Liga a III-a. Toţi cei trei au semnat contracte valabile pe trei sezoane cu alb-violeţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.