Ucigașul agentului Amariei, externat din spital. Ce îl așteaptă acum VIDEO

Ucigașul agentului Amariei, externat din spital. Ce îl așteaptă acum VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Marcel Lepa, bărbatul care a ucis un polițist, prins de polițiști în dimineața zilei de marți, a fost externat, astăzi, din Spitalul Municipal Timișoara. Suspectul a fost operat, iar medicii au scos două gloanțe din corpul individului, gloanțe care l-au lovit duminică, în timp ce era urmărit de oamenii legii.

La fața locului au venit mai multe echipaje ale forțelor de ordine, inclusiv Serviciul de Acțiuni Speciale, pentru a se asigura că transferul se va desfășura fără incidente.


Echipaje de la Poliția Rutieră au blocat traficul, iar deținutul a ieșit din spital încojurat de mascați, a fost urcat în dubă și a plecat, coloana fiind precedată de o ambulanță.

Lepa a fost dus în primă fază la penitenciarul de pe strada Popa Șapcă, conform procedurii, pentru că are o condamnare de executat, iar ulterior procurorul de caz va stabili când va fi chemat arestat preventiv și adus la audieri pentru uciderea polițistului Cristian Amariei.

Vă reamintim că Marcel Lepa, căutat de autorități pentru ispășirea unei condamnări la închisoare de 4 ani și 8 luni pentru tentativă de tâlhărie, plus 1.486 de zile rest de pedeapsă dintr-o condamnare anterioară pentru tâlhărie, a împușcat unul dintre polițiștii veniți în căutarea sa, agentul murind la scurt timp în urma rănilor suferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.