Un tânăr beat și fără permis a furat o dubă cu care...

Un tânăr beat și fără permis a furat o dubă cu care s-a plimbat prin Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 18 ani care nu deține permis de conducere a furat o autoutilitară pe care a condus-o, băut fiind, pe străzile Timișoarei.

„La data de 26 iunie a.c., în jurul orelor 02.30, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au oprit pentru control pe strada Proclamației din municipiu, o autoutilitară, condusă de un tânăr, de 18 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere și a sustras autoutilitara din posesia colegului său de muncă”, a transmis IPJ Timiș.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere și furt în scop de folosință.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.