Vară fierbinte pentru timișorenii de la Grave For Sale VIDEO

Vară fierbinte pentru timișorenii de la Grave For Sale VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii care formează trupa Grave For Sale au parte de o vară cât se poate de fierbinte și pregătesc apariția albumului de debut, care va ajunge în atenția melomanilor în cursul acestui an.

Aseară, trupa formată din Bruno Mark Huțiu, Adi Ulmeanu și Tibi Mijea a susținut un concert la terasa Flex din Arad, exact în locul în care cu un an în urmă băieții au filmat videoclipul „When the surf goes down“, melodia care a anunțat cel de-al doilea E.P. al trupei, „Garajo“. Trupa timișoreană s-a calificat în finala concursului Own The Stage – Electric Castle și în urma unui concert susținut în clubul Control din București, au fost aleși să concerteze în cadrul ediției din acest an a binecunoscutului festival care se desfășoară în comuna Bonțida din județul Cluj.


Tot în acest an, formația timișoreană a fost invitată să susțină primele concerte în afara țării.

Grave for Sale a luat naștere în 2012 și este prima și posibil, în continuare, singura trupă românească de surf rock. „Pe lângă a fi o trupă care atinge esența sound-ului surf rock, GFS îmbogățește conștient și treptat acest sound, creând un peisaj sonor tripant, într-un sens psihedelic, impregnându-l cu sunete de synth-uri, pian electric, sunetele unei clape Bontempi găsită aruncată la gunoi, trompetă și ritmuri de tobe extrase din trip hop, wave, ajungând chiar până la down tempo doom, pe lângă elemente consacrate cum ar fi sample-uri de voce, sound de chitară scăldat în reverb și eternul ritm de tobe Too Ta Ta Too Ta. Chiar dacă majoritatea pieselor sunt instrumentale, membrii trupei cântă pe unele piese, în măsură în care vocalul le completează și potențează. Toate piesele, precum și videoclipurile sunt produse DIY de către însăși trupă și colaboratorii săi, având ca rezultat o delicioasă amprentă lo-fi.“, spune auto-descrierea trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.