Voleibalistele de la CSM Lugoj şi-au aflat adversarul din optimile Cupei Challenge

Voleibalistele de la CSM Lugoj şi-au aflat adversarul din optimile Cupei Challenge

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Deşi există încă multe necunoscute din punct de vedere financiar, CSM Lugoj s-a înscris în cupele europene.


Calificată în premieră în Challenge Cup, singura formaţie feminină bănăţeană rămasă în elită şi-a aflat ieri şi adversara din optimile de finală ale competiţiei. Timişencele le vor avea în faţă pe cehoaicele de la Dukla Liberec pentru provocarea continentală.

CSM Lugoj a obţinut în premieră accesul în Cupa Challenge, competiţie în care s-a înscris după locul 5 obţinut la finele sezonului trecut de A1. Clubul de pe Timiş se confruntă însă şi cu probleme financiare şi s-a înscris în competiţie pe baza promisiunilor primarului Francisc Boldea, a notat redesteptarea.ro. Conform sursei citate, la jumătatea lunii clubul de volei avea 162.000 de lei disponibili la care se adaugă o posibilă rectificare de 400.000 lei, dar mai este nevoie de cel puțin 400.000 de lei pentru a acoperi un buget de 1,2 milioane necesar.

Altfel, adversarul bănăţencelor în Europa va fi Dukla Liberec. Meciul tur este programat în perioada 3-5 decembrie, iar returul în 17-19 decembrie. În Cupa Challenge va juca şi Ştiinţa Bacău, al cărei adversar va fi Ponta Delgada (Portugalia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.