Zi plină pentru pompierii arădeni: patru incendii în mai puțin de șase...

Zi plină pentru pompierii arădeni: patru incendii în mai puțin de șase ore FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-31416139">

În decursul zilei de astăzi echipajele de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Arad au fost solicitate să intervină în patru locații, două în municipiul Arad și două în orașul Curtici, respectiv comuna Ghioroc.

Dimineață în jurul orei 11:30 au fost solicitați să intervină în Arad pe Str. Abrud unde într-un balcon de la etajul al doilea au ars 3 metri pătrați de materiale plastice, textile și lemn.

În jurul orei 13.30 au fost solicitați să intervină în Orașul Curtici la un incendiu de anexă casă particulară, incendiul fiind lichidat de către SVSU Curtici cu puțin timp înaintea sosirii echipajelor de intervenție; în cadrul evenimentului, proprietarul în vârsta de 39 ani, în încercarea de a stinge incendiul aflat în stadiu incipient, a suferit o arsură de gradul II la nivelul gâtului fiind asistat medical de către echipajul SMURD Curtici și ulterior transportat la UPU.

Tot la un incendiu de anexă casă particulară au intervenit în jurul orei 15.00 în comuna Ghioroc, unde au ars aproximativ 60-70 mp din acoperiș, incendiul fiind lichidat fără probleme.
În jurul orei 17.00 s-a intervenit operativ la un incendiu produs la hala de vopsitorie din cadrul Astra Vagoane Călători de pe Str. Petru Rareș din Arad, incendiul a fost localizat în primele minute și lichidat fără probleme deosebite, acesta s-a manifestat doar la echipamentul electric, cauza incendiului fiind de natură electrică”, a transmis ISU Arad.

În cadrul misiunilor, Detasamentul Arad a intervenit cu trei autospeciale de stingere, trei ambulanțe SMURD, o autoscară S42, o autospecială de primă intervenție și comandă, un ofițer și 22 de subofițeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.