100 de voluntari liberali, trimiși de Nicolae Robu în stradă pentru a...

100 de voluntari liberali, trimiși de Nicolae Robu în stradă pentru a identifica problemele orașului

3
DISTRIBUIȚI

În urmă cu peste un an, Nicolae Robu anunța că Primăria Timișoara are o aplicație pentru telefoanele mobile prin intermediul căreia cetățenii vor putea face sesizări. S-a dovedit că măsura este un eșec, asta pentru că, potrivit primarului Timișoarei, angajații din cadrul instituției nu s-au prea preocupat de ea.

„Nu sunt gestionate acele sesizări de pe aplicație așa cum eu mi-aș fi dorit.


Mereu sunt explicații din partea angajaților din primărie. Concluzia este că nu se răspunde la acele sesizări cu promptitudinea pe care eu mi-aș fi dorit-o”, a precizat Nicolae Robu.

Astfel, edilul-șef a venit cu o nouă idee, cu scopul de afla care sunt problemele din cartierele Timișoarei. Prin urmare, Nicolae Robu, care este și liderul PNL Timiș, a anunțat că este în curs de constituire o echipă formată din 100 de voluntari liberali. Fiecare voluntar și-a asumat că răspunde de câte 13 străzi din oraș, urmând să sesizeze probleme legate de iluminat, starea trotuarelor, a spațiilor verzi, a locurilor de joacă.

„Vor sesiza tot ce este în neregulă pe străzile de care răspund. Sper cu ajutorul acestor colegi, care se înscriu ca voluntari, să fac să meargă lucrurile mai bine în oraș decât au mers până acum. Mi-am luat în ajutor 100 de liberali care țin la comunitatea noastră și la oraș și s-au angajat că își dedică timp pentru a identifica problemele de pe străzi. Având doar 13 străzi fiecare, pot să treacă să le inspecteze, să facă sesizări și apoi să-mi spună dacă s-a intervenit sau nu și să insiste până când problemele se rezolvă”, a detaliat Nicolae Robu.

3 COMENTARII

  1. Dar de gunoiul ne ridicat de luni de zile de oe Strada Alexandru Donici ce spune domnul Robu?! A ajuns o mică rampă de gunoi și un pericol pentru sănătate! Am făcut până în prezent cel puțin cinci plângeri!!!
    #Robu #Timisoara #Rusine

  2. Da formidabila ideea cu voluntarii !!! Dar sa vedem cat vor sta si ei pe strada la vedere si cum isi vor face treaba. vreau sa ii vad si eu sa-i pot identifica ca sant voluntari ai primariei si daca am o sesizare de facut sa stiu cui ma adresez.
    Cred ca vor sta si ei ca muncitorii de la Firma de curatenie a orasului care in loc sa isi faca treaba sa munceasca pe teren unde sant trimisi ei se aduna in cercuri si stau la cafea tigari si povesti. Deci trebuia spalata conf. calendarului de spalat strada si nimik. Doar cei dela aquatim au curatat gurile de canal dar si alea in bataie de joc sarite si ne profesional. Ma intreb de ce nu sant controlati la sf zilei de lucrarea care o au de executat si sa ia masuri de santionare sau avertismente si apoi altele daca se repeta. Nu e posibil ca din banii cetatenilor , bani publici sa se munceasca de mantuiala, Nu se mai face calitate nici nu se pune accentul sau insistarea de-a face lucrul de calitate. Daca s-ar lua cu pasi mici cate 10 metri pe zi de curatenie o pers. dar sa se faca impecabil si urmarita la sfarsitul programului,Cred ca trebuie cineva si dela firmele astea sa raspunda cu jobul sau altfel sanctionati dar luat masuri pt ca de la ei de sus pleaca pana la ultimul muncitor trimis pe teren sa faca treaba. Am vazut si vad in continuare multa bataie de joc din partea celor care trebuie sa faca curatenia din motive ca nici nu sant verificati din spate sa vada cum si-a faut treaba,nu sant bine platiti apoi alte conditii nu sant in realitate cum sant pe hartie cum arata presa.Dar cu spalatul strazilor a fost doar o campanie de imagine parerea mea scrisa si in presa ca da bine la imaginea timisoarei ca in final in cartierul meu nu am vazut inca o strada spalata din toate care trebuiau sa fie sapt trecuta sincer. Nici un reprezentant al firmei sau dela primarie nu i-am vazut sa vina pe teren sa discute chiar si cu cetatenii sa intrebe daca au fost vazuti sa faca ceva . Rusine lor ca ne minte si bifeaza pe fisa de lucru ca au fost facute insa realitate confirma ca nu s-au spalat strazile . Dar banii sant platiti dle primar.. ce ziceti Ar trebui sa coborati si prin cartierele din zona 2-3 ca si aici locuiesc oameni ai acestui oras cu buletin de oras de peste 30 de ani si avem multe probleme si doleante de spus. Pe noi nu ne asculta nimeni. Ori pe facebook nu stie toata lumea sa se descurce si nici nu santem obligati sa avem facebook dle primar sau santeti contra persoanelor care vau votat si nu comunica cu dv pe internet. Vom vedea mai vin votari si ne vom reorienta si noi cu cei care nu ne neglijeaza ca nu avem internet ci cu cei care sant practici si vin la fata locului sa ne asculte si sa ne bage in seama si pe noi cei din zonele 2-3 ale orasului. Apoi sa va spun o realitate tinerii studentii dv..care va bazati pe ei, (nu am nimic cu ei) dar ei sant in trecere prin timisoara, ei vin stiudiaza apoi isi iau zborul care cum in ce directie a lumii… ei nu vor sa auda de Romania asa ca tot noi ce-i devarsta pensionarii chiar si cei mai in varsta santem stabili si iesim cu spirit civic si patriotic la votare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.