Accident cu mașina în bloc, la Timișoara. Intersecție foarte periculoasă, ignorată de...

Accident cu mașina în bloc, la Timișoara. Intersecție foarte periculoasă, ignorată de autorități FOTO

0
DISTRIBUIȚI

O intersecție din Timișoara este un adevărat pericol nu doar pentru participanții la trafic, ci și pentru locuitorii din zonă. Vizibilitatea redusă și imprudența șoferilor au dus la producerea a numeroase accidente, unele cu victimă, la intersecția străzilor Lacului și Dreptatea, zonă în care traficul a devenit și mai intens în ultimii ani o dată cu deschiderea mall-ului din Calea Șagului.

Un cititor PRESSALERT.ro ne-a transmis imagini de la cel mai recent accident, petrecut chiar astăzi, când o mașină a intrat practic în blocul aflat în apropierea intersecției. „Au loc frecvent accidente serioase, iar primăria nu ia nicio măsură (limitator de viteză, oglindă, margaj de stop pe șosea). Am făcut sesizare acum câțiva ani și au zis că nu montează limitator pentru că vine iarna și nu pot deszăpezi. Tot acolo se formează iarna polei și când am sunat să vină să arunce materiale antiderapante, au zis că nu pot intra pe strada respectivă, că e prea îngust spațiul”, ne-a scris cititorul.

În urma unui accident petrecut la mijlocul lunii mai, timișoreanul care locuiește în zonă a trimis o nouă sesizare, însoțită de fotografii, cerând primăriei să ia măsuri, însă tot fără rezultat.


„Sper să ia măsuri primăria înainte să moară cineva, că răniți au fost destui în ultimii ani în intersecția asta”, ne-a mai transmis cititorul pressalert.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.