ACS Poli are un nou administrator special! „Societatea îşi depune documentaţia pentru...

ACS Poli are un nou administrator special! „Societatea îşi depune documentaţia pentru înscrierea în Liga a III-a”

0
DISTRIBUIȚI
Petre Muşat (stânga). Foto: Facebook

Adunarea Generală a membrilor asociaţi de la ACS Poli după demisia lui Radu Birlică a desemnat un nou administrator special în a doua zi a convocării făcute de administratorul juridic. „Prezenţa” membrilor fondatori a fost din nou slabă. Pe scurt, s-a hotărât ca directorul de licenţiere Petre Muşat să preia atribuţiile de administrator special!

După ce ieri, de Ziua Americii, nu s-a decis nimic, de azi clubul timişorean aflat în insolvenţă şi picat în C şi-a desemnat un nou administrator special. La fel ca la momentul intrării în insolvenţă reprezentanţii clubului nu s-au înghestuit la AG. Dintre cei patru membri convocaţi s-au prezentat doar doi: Grigore Grigoroiu, reprezentantul autorităţilor locale, şi Ioan Miculaş, fost preşedinte şi membru fondator al clubului.


CJT a fost total absentă, în timp ce Univ. Politehnica a trimis vot prin corespondenţă. „E identic ca anul trecut, la prima desemnare… Convocarea a fost strict pe cele patru puncte anunţate, nu s-au discutat alte probleme care nu erau pe ordinea de zi (…) S-a revocat mandatul lui Rinu Răducu Birlică, s-a desemnat alt administrator special şi s-a împuternicit administratorul special să facă formalităţile necesare pentru punerea în executare a hotărârilor…  Va fi o săptămână-două de predare între fostul administrator special, a mijloacelor fixe şi documentele clubului către noul administrator special. Are dreptul de administrare, domnul Muşat provine din sport, a fost la club de mult…”, a concluzionat Bogdan Alic, administratorul juridic.

Petre Muşat e cunoscut şi pentru activitatea la vechea Poli, deţinând de-a lungul anilor diverse funcţii în club. În ceea ce priveşte activitatea propriu-zisă a lui ACS Poli e de aşteptat ca clubul să se înscrie în Liga a III-a, unde va continua cel puţin până la încheierea perioadei de observaţie. ACS Poli ar trebui apoi să aibă un plan viabil de reorganizare, care trebuie votat de Adunarea Creditorilor. „Societatea îşi depune documentaţia pentru înscrierea în Liga a III-a şi îşi vede în continuare de activitatea sportivă… (…) Termen de judecată e 6 noiembrie, perioada de observaţie, până atunci clubul nu va intra în faliment”, a adăugat administratorul juridic.

Petre Muşat a fost propunerea în unanimitate a membrilor, totuşi clubul a mai avut variante de administrator special, unele dintre ele ar fi implicat şi sosirea unor noi sponsori, dar necunoscutele au dus la retragerea acestor „candidaturi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.