Amalia Gaiță a lansat un videoclip pentru o melodie care va fi...

Amalia Gaiță a lansat un videoclip pentru o melodie care va fi inclusă pe următorul ei album discografic VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișoreanca Amalia Gaiță a lansat un videoclip live la piesa „May 3rd“, melodie care se va regăsi pe următorul material discografic al artistei. Amalia Gaiță a interpretat această piesă și în cadrul concertului ei susținut în luna martie la Reflektor Venue, unde alături de Vlad Cotruș, Mihai Moldoveanu și Adrian Șchiopu a avut parte de un public entuziast, care i-a răsplătit pe muzicienii de pe scenă cu aplauze cât se poate de binemeritate.

„Inspiraţia vine din experienţele personale, care, transpuse în muzică, devin aproape universale, aici e frumuseţea. Arta ne arată cât de asemănători suntem, iar noi răspundem, rezonăm. Albumul Melting Sun e încă proaspăt lansat, aşa că nu mă grăbesc cu anunțul unui nou material. Sigur, perspective există, precum şi piese noi. Pe unele le cântăm deja în concerte, altele sunt în lucru.


Experimentăm cu sound-uri diferite şi ne provocăm să ieșim din zona de confort, atât timp cât păstrăm emoția și intimitatea stilului caracteristic. Undefined, Ground One, May 3rd şi Animals sunt patru dintre cântecele de pe următorul disc, care s-au ascultat și la concertul de duminică și care au primit un feedback pozitiv“, spunea Amalia Gaiță cu ocazia unui interviu acordat PRESSALERT.ro.

La începutul lunii iunie, trupa a aniversat trei ani de la primul concert susținut împreună, iar în luna iunie Amalia Gaiță a susținut un concert în cadrul festivalului Rocanotherworld, desfășurat la Iași. Săptămâna viitoare, Amalia Gaiță va susține un concert în cadrul evenimentului Open Air Blues Festival Brezoi, concertul urmând să se desfășoare joi 18 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.