Americanii de la Crazy Town revin la Timișoara pentru un concert aniversar...

Americanii de la Crazy Town revin la Timișoara pentru un concert aniversar VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația americană Crazy Town va susține un concert la Timișoara

Formația americană Crazy Town va susține un concert extraordinar la Timișoara, evenimentul find inclus în turneul aniversar care marchează 20 de ani de existență a trupei.

Crazy Town este una dintre primele formații hibrid ce au combinat cultura urbană cu cea mainstream. Au erupt după lansarea hit-ului „Butterfly” și au devenit cel mai căutat grup al momentului, cu un album ce s-a clasat pe locul 1 în peste 15 țări. Au vândut peste 6 milioane de copii ale primului album, atingând statutul de legende în domeniu. Albumul de debut a fost urmat de alte materiale discografice care au repurtat succes, Darhorse (2002) și The Brimstone Sluggers (2015).

Formația a cântat în premieră în România în Timișoara în luna iunie a anului 2017, în cadrul festivalului Timișoara Rocks, desfășurat în Piața Victoriei.


Spectacolul oferit de americanii cunoscuţi îndeobşte pentru hitul „Butterfly“ a reuşit să „prindă“ bine la public, alături de sound-urile rock aceştia oferind şi mostre de Beastie Boys sau House Of Pain. Printre piesele interpretate de Seth „Shifty” Binzer – solistul trupei – şi colegii săi s-au numărat şi „Born to raise Hell“, single-ul din 2015 al trupei sau „Come inside“. Desigur, publicul a gustat cel mai mult momentele „Butterfly“ şi „Drowning“, acestea fiind dealtfel şi piesele cu care Crazy Town şi-au încheiat primul recital susţinut în România. Seth „Shifty” Binzer – unicul membru care a făcut parte şi din componenţa originală a trupei americane – a acordat o sumedenie de autografe fanilor şi a remarcat în mai multe rânduri faptul că festivalul Timişoara Rocksa avut parte de un public care a transmis o energie aparte.

Concertul formației Crazy Town va avea loc vineri 9 august la Capcana, de la ora 20, iar biletele pentru acest eveniment costă 30 lei în avans și 40 lei la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.