Aproape 100 de cerșetori, prinși de polițiștii locali pe străzile din Timișoara...

Aproape 100 de cerșetori, prinși de polițiștii locali pe străzile din Timișoara în ultima lună

1
DISTRIBUIȚI

cersetori

Timișoara continuă să fie raiul cerșetorilor, care reușesc să câștige sume uriașe de bani apelând la mila publică. Poliția Locală Timișoara informează că pe timpul verii, cerșetorii sunt mult mai vizibili, iar în ultima perioadă s-au orientat către marile magazine. Astfel, în ultima lună, polițiștii locali au depistat un număr de 90 de persoane care apelau la mila publică, numărul celor care cerșesc fiind în scădere.

„Având în vedere aceste aspecte Poliția Locală Timișoara a luat măsura contactării reprezentanților firmelor de pază a marilor magazine de pe raza municipiului fiind stabilită o colaborare în vederea semnalării prompte de către personalul de pază a prezenței persoanelor care apelează la mila publică, polițiștii locali putând astfel acționa operativ”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Reprezentanții instituției le recomandă timișorenilor să nu le ofere bani cerșetorilor, deoarece în acest fel sunt menținuți în stradă și vin și din alte orașe ale țării.

”Scăderea numărului de astfel de persoane de la an la an se datorează patrulărilor efectuate permanent de polițiștii locali, care îi adună de pe străzi.


De asemenea, un important aport este și cel al cetățenilor, astfel că, în cazul în care observă astfel de persoane, sunt rugați să semnaleze cazurile la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112”, a arătat Poliția Locală Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.