ASU Politehnica a testat tineri noi în remiza cu CSM Lugoj. Cosmin...

ASU Politehnica a testat tineri noi în remiza cu CSM Lugoj. Cosmin Petruescu: „Mai sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm la nivel de vestiar”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara / Facebook

ASU Politehnica a încheiat oficial seria jocurilor de pregătire pentru noul sezon. Dacă dimineaţa majoritatea titularilor au întâlnit Ripensia, pe seară jucătorii tineri şi utilizaţi mai puţin, dar şi doi trialişti, au dat piept cu o formaţie a Lugojului, grupare retrogradată din C. S-a încheiat egal, scor 1-1.

Dan Popa (născut 2002), originar din Bucureşti, respectiv Vlad Marinescu (n. 2001), din Piteşti, au fost testaţi contra celor de la CSM Lugoj sâmbătă seara pe „Ştiinţa”, dar cei doi nu l-au impresionat pe tehnicianul Cosmin Petruescu.

Scorul a fost deschis de Vlad Bîte în minutul 55, tânăr aflat de mult timp în cadrul lotului. Dar egalarea a venit cinci minute mai târziu, pentru lugojeni punctând Hrudei, jucător care ieri a evoluat pentru Fortuna Becicherecu Mic în eşecul (scor 0-2) cu „Ripi”.

ASU Poli a încheiat astfel amicalele cu un eşec (1-3 contra Ripensiei) şi un egal neconcludent cu garda tânără, 1-1 contra Lugojului, înainte de confruntarea pe puncte cu Mioveni, duel programat sâmbăta viitoare, pe „Dan Păltinişanu”.

ASU Politehnica (vs.


Lugoj):
M. Contra – Dan Popa, Vlad Marinescu, Coadă, Coroiu – Lazăr, Bîte – D. Radu, Ungureanu, S. Lupu – Pițigoi. Au mai intrat: Tîmbur – Bîrloveanu, Gașpar, Jorza, Cristodulo.

„Dacă e să ne referim la întreaga perioadă de pregătire, consider că a fost o perioadă bună, în care ne-am atins în primul rând partea de pregătire fizică pe care ne-am propus-o. Din păcate mi-aş fi dorit mai mult şi am pretenţii mai mari de la relaţiile de joc, de la traseele de circulaţie a mingii, în care pot să spun că în jocurile de astăzi am fost puţin deficitari. Deşi în această după masă au fost mulţi copii de la grupa 2003, o mare parte din ei au fost şi în cantonament cu noi, nu vreau să vorbesc acum despre lipsa de omogenitate din al doilea joc pentru că nu au nicio scuză în condiţiile în care am întâlnit o echipă care a evoluat la Liga a III-a. Toţi cei care au fost în această după amiază au venit cu gândul, pretenţia, de a juca la Liga a II-a, sunt foarte supărat pe atitudinea lor, cum s-au prezentat, dar mai bine mă opresc aici pentru că mai sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm la nivel de vestiar”, a declarat Cosmin Petruescu după ultimul joc.

„Se vede că provin de la o şcoală de fotbal, din punct de vedere tactic au mişcări destul de bune însuşite, dar din punct de vedere al relaţiei unu contra unu, la nivel de seniori, consider că aici mai au de muncă. Pentru moment consider că e destul de greu să joace la nivel de Liga a II-a”, a spus „Conferenţiarul” despre cei doi tineri testaţi.

„O să avem o discuţie la nivel de conducere… probabilitatea de a transfera acum jucători buni, peste ce avem noi, este destul de mică. Ăştia suntem, va trebui să strângem rândurile, avem o echipă mult mai omogenă. Mare parte dintre băieţi au jucat şi în ediţia anterioară. Atuul nostru cu siguranţă va fi omogenitatea”, a concluzionat Petruescu.

ASU Politehnica urmează să se prezinte în faţa suporterilor miercuri, de la ora 19.21, în clubul D’Arc, din Piaţa Unirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.