Surprize la prezentarea lui ASU Politehnica în faţa suporterilor. Doi jucători au...

Surprize la prezentarea lui ASU Politehnica în faţa suporterilor. Doi jucători au revenit la echipă înainte de înfruntarea cu CS Mioveni FOTO&VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica şi-a prezentat din nou lotul într-un local din Piaţa Unirii frecventat de fanii alb-violeţi. Între „Băieţii în ghete” şi-au făcut loc pe ultima sută de metri încă doi jucători, care au făcut însă parte din lotul timişorean şi în sezonul trecut, e vorba de Radu Motreanu şi Raul Vidrăsan. Reveniţi la echipă cu trei zile înainte de debutul de acasă cu CS Mioveni.

Suporterii au avut ocazia să interacţioneze cu cei de la care aşteaptă mai mult în noul sezon. Fără îndoială cel mai sonor nume sosit în vară e Mircea Axente, în timp ce Adrian Ungureanu şi Sabin Lupu, completează capitolul experienţă aşteptat de la nou veniţi. În rest, ASU Poli se bazează pe destui tineri, astfel că regula U19 nu va fi o problemă, cum nu a fost nici cea U21 în ediţia trecută. În timp ce Artiom Zabun e deocamdată o necunoscută, vârful moldovean fiind accidentat în pregătiri.

Jucătorii au fost prezentaţi pe rând de Florin Mihoc iar la final suporterii au cântat împreună cu jucătorii pentru a recrea măcar o părticică din atmosfera dorită pe stadion. „În primul rând mă bucur că fac parte din această familie alb-violetă, la un eveniment deosebit, alături de un club diferit, organizare destul de bună din partea noastră. Mă bucur că am socializat puţin cu suporterii. I-am simţit aproape, cum a fost şi la toate partidele şi sperăm ca în acest sezon să avem parte de mai multe bucurii”, a concluzionat Cosmin Petruescu, tehnicianul alb-violeţilor.

Două surprize

Una mică şi una mai mare. Căci dacă de Radu Motreanu se vorbea deja că va reveni în tricoul alb-violet după ce Dan Alexa nu a mizat pe el la Astra, prezenţa mijlocaşului Raul Vidrăsan a surprins. Acesta a devenit liber după ce a fost împrumutat în Banat de Viitorul, a fost în probe la Turnu Măgurele, dar a revenit în alb-violet deşi a avut un final slab de sezon. El a semnat pe trei ani ca jucător liber de contract. În timp ce Motreanu a fost împrumutat din nou de la ACS Poli.

„Într-adevăr sunt doi jucători care au venit pe ultima sută de metri. Am spus-o întotdeauna, eram în discuţii de mai mult timp cu ei, nu s-a oficializat până în această dimineaţă. Vidrăsan s-a integrat bine în familia Politehnicii sezonul trecut. I-a expirat împrumutul de la Viitorul, am găsit înţelegere şi va continua alături de noi. Motreanu se ştie că e un jucător important pentru noi, a fost şi în returul campionatului trecut. A avut oportunitatea de a merge în Liga I la Astra, a fost în pregătire, nu ştiu de ce a picat acest transfer, tot ce pot să spun e că mă bucur că va continua în alb-violet”, a explicat Petruescu.

ASU Poli înfruntă sâmbătă Mioveniul, grupare care nu a făcut multe mutări, dar nici nu a pierdut mulţi jucători (Ayza s-a retras de la nivel înalt, lui Kylien, Boboc şi M. Şerban le-au expirat împrumuturile). Au sosit la galben-verzi Anghelina (Ripensia), Raul Costin, Marius Albăstroiu, Robert Ghiţă, Marius Şimăndan, Davide Massaro şi Paul Cioargă.

„Suntem conştienţi că ne aşteaptă o partidă dificilă. Importantă, atât pentru noi, cât şi mai ales pentru suporteri, e primul joc pe teren propriu, îi aşteptăm în număr cât mai mare.


Sperăm să facem un joc bun. Să obţinem un rezultat pe măsură, asta înseamnă cele trei puncte. Ştim că Mioveniul joacă de mult timp împreună, are calitate, în special de la mijloc în sus, pot face oricând diferenţa. Le cunoaştem plusurile, minusurile, atâta timp cât nu au transferat foarte mulţi jucători consider că putem pregăti meciul cât mai bine şi să obţinem trei puncte…  Ştiu că trebuiau să dispute un amical cu Pandurii, nu au mai făcut-o, dar au avut amicale tari, cu FCSB, Hapoel Tel-Aviv, cu Metaloglobus, ştim rezultatele… reprezintă o echipă omogenă şi greu de bătut”, a spus „Conferenţiarul” despre oponenţii argeşeni.

Partida ASU Poli – CS Mioveni se dispută sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, argeşenii acceptând schimbarea orei deşi meciul nu e televizat.

Lotul ASU Politehnica: Rareş Murariu, Mario Contra (ACS Poli), Emil Tîmbur (Torpedo Zhodino, Belarus) – Radu Motreanu (ACS Poli), Călin Jurj, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Alexandru Cherecheş, Ionuţ Coadă, Dragoş Coroiu (CNP Tim.) (fundaşi); Adrian Lazăr (CNP Tim.), Raul Vidrăsan, Alin Ignea, Cristian Dros, Marvin Schieb, Vlad Bîte, Sabin Lupu (CSO Filiaşi), Alin Manea, Denis Radu, Adrian Ungureanu (Ripensia), Alex Gaşpar, Bogdan Vasile (mijlocaşi), Mircea Axente (U Cluj), Fabio Trip, Adrian Piţigoi (CNP Tim.), Artiom Zabun (Codru Lozova, Moldova) (atacanţi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.