Autorul crimei de la Făget, reținut pentru 24 de ore. Procurorii au...

Autorul crimei de la Făget, reținut pentru 24 de ore. Procurorii au refăcut filmul atacurilor

0
DISTRIBUIȚI

Ionel Boldea, autorul atacurilor din zona orașului Făget, în urma cărora un bărbat a murit, iar cinci persoane au fost rănite, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost capturat, noaptea trecută, de oamenii legii. De asemenea, procurorii au refăcut și filmul atacurilor comise ieri dimineață de către individul care a consumat droguri.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a arătat, prin intermediul unui comunicat de presă, că procurorii din cadrul instituției au dispus, astăzi, efectuarea în continuare a urmăririi penale față de Ionel Boldea, „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și tentativă de omor, aflate în concurs real”.


Individul care a ucis în bătaie un bărbat și a rănit alte cinci persoane, ieri dimineață, a fost reținut pentru 24 de ore.

Procurorii timișeni au refăcut și filmul atacurilor produse în zona orașului Făget de către Ionel Boldea.

„În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 03.07.2019, în jurul orei 08.00, suspectul s-a întâlnit în parcul din localitatea Făget cu un cuplu de persoane în vârstă, C.T. și C.E, pe care nu le cunoștea, și, fără motiv, a început să le aplice acestora lovituri repetate cu pumnii și picioarele, precum și cu un corp contondent. Victima de sex masculin a decedat, iar soția sa a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale”, a arătat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

După ce i-a atacat pe cei doi soți, bărbatul a părăsit orașul Făget și s-a deplasat cu o bicicletă până în satul Teremești, unde s-a întâlnit cu o femeie, pe care, de asemenea, nu o cunoștea, începând să o lovească cu pumnii și cu un bâț, până când a căzut la pământ. Femeia a suferit leziuni ce necesită 50 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în pericol.

„Suspectul și-a continuat deplasarea pe bicicletă, întâlnindu-se cu alte două persoane pe care nu le cunoștea, D.A. și D.I, exercitând și față de acestea acte de agresiune. Persoana vătămată D.T. a suferit leziuni care necesită un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Suspectul a fugit de la locul faptelor, însă fost depistat în cursul nopții de 3 spre 4 iulie 2019 în localitatea sa de domiciliu din preajma orașului Făget, fiind luată față de acesta măsura reținerii pe o durată de 24 de ore. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept, față de suspect urmând a se lua măsurile care se impun în continuare”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.