Bărbat ucis în parcul din Făget, soția grav rănită, de un agresor...

Bărbat ucis în parcul din Făget, soția grav rănită, de un agresor care a fugit UPDATE 6 Suspectul, filmat într-o criză violentă VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Scene de groază, în această dimineață, în parcul din Făget – un bărbat a fost ucis, iar soția acestuia grav rănită. Conform primelor informații, aceștia au fost atacați de un bărbat de 33 de ani, din localitatea Bichigi. Nu este clar care a fost motivul atacului, agresorul luând una dintre bicicletele victimelor și fugind de la fața locului. Există informații că ar mai fi lovit alte două persoane. Polițiștii au împânzit zona și încearcă să-l prindă pe atacator. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Victimele din Făget alergau pe stadion când au fost atacate și lovite, cel mai probabil, cu un cuțit. Există informații că agresorul ar fi furat o mașină în Temerești cu care a lovit o altă persoană și ar mai fi atacat alte două persoane.

UPDATE 2 Forțe de ordine din tot județul au fost mobilizate pentru prinderea suspectului extrem de violent, care a fost identificat în persoana lui Ionel Boldea.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanta Timis, în total, individul de 33 de ani a văcut cinci victime, în această dimineața. Este vorba de cei doi soți in parcul din Făget, bărbatul fiind declarat mort, femeia care se află în stare grava, plus alte trei persoane din localitatea Temerești, de unde a furat o mașina după incidentul din Făget. Două dintre victimele din Temerești au fost înjunghiate, iar una a fost lovită cu mașina.

De asemenea, Mihai Grecu, șeful Unității de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Timișoara, ne-a declarat ca femeia înjunghiată în parcul din Făget va fi transportată la unitatea medicala cu elicopterul SMURD, fiind în comă.


Totodată, și o a treia victimă a individului va fi adusă la Timișoara cu o ambulanță. Cel mai probabil, celelalte două victime au fost transportate la Spitalul din Făget pentru îngrijiri medicale.

UPDATE 3 Bărbatul este recidivist, iar polițiștii au tras mai multe focuri de armă în încercarea de a-l prinde.

UPDATE 4 „În această dimineață, în jurul orei 08.00, polițiștii timișeni au fost sesizati prin SNUAU 112, despre faptul că în orașul Făget două persoane au fost agresate de către un bărbat.
Ajunși la fata locului, polițiștii au constatat că cele două persoane, un bărbat și o femeie au fost agresate fizic de un bărbat. Ulterior agresiunii, bărbatul a decedat, iar femeia a fost transportată în stare gravă la spital. Autorul a părăsit locul faptei, îndreptându-se spre localitatea Temeresti cu bicicleta, de unde ar fi sustras o mașină, cu care, ulterior a lovit o persoană. În drum spre această localitate, acesta ar mai fi agresat fizic alte trei persoane (două femei și un bărbat). Pentru prinderea acestuia, politistii au efectuat trei focuri de armă asupra autoturismului. Imediat după producerea evenimentului, autorul a fost identificat, fiind un bărbat de 33 de ani, recidivist, din localitatea Bichigi, județul Timiș. La acest moment se efectuează cercetari în vederea depistării persoanei în cauză, sub coordonarea Inspectorului Sef al IPJ Timiș. De asemenea, s-au instituit filtre în zonă, bărbatul fiind căutat cu efective mărite”, a transmis IPJ Timiș.

UPDATE 4 Primele două victime au fost bătute cu pumnii și picioarele. Conform vecinilor care-l cunoșteau pe suspect, acesta ar fi avut la un moment dat o relație cu fiica celor doi pe care i-a atacat inițial, iar aceștia le-ar fi interzis să se mai vadă. De asemenea, agresorul i-ar pe proprietarii mașinii pe care a furat-o pentru a încerca să fugă, acesta intrând în casă, spălându-se și luând pur și simplu cheile de la autoturism.

UPDATE 5 În trecut, ucigașul a primit o condamnare cu amendă penală pentru loviri și alte violențe după ce a băgat un tânăr în spital, fiind cercetat în alte două dosare, tot pentru violență. Peste 200 de polițiști îl caută acum pe suspect, fiind organizate filtre în tot județul. La căutări participă aproximativ 200 de polițiști, ajutați de drone și un elicopter.

UPDATE 6 La primele ore ale dimineții, înainte de a comite teribila crimă, Ionel Boldea a fost filmat de camerele de supraveghere ale unui bar în timp ce încerca să intre cu forța în local.

1 COMENTARIU

  1. Asa se intampla cand in Romania un proces pentru loviri si alte violente dureaza 3 – 4 ani de zile, cand politia te cheama si propune victimei si agresorului sa se impace, ca amandoi au facut gura mare, cand victina retrage plangerea pentru ca agresorul o ameninta in sectia de politie, iar politistului nu pare sa-i pese, cand alte violente mai minore sau amenintari sunt ignorate chiar si de politisti si doar cand lucrurile evolueaza pana in situatii de acest gen, se intervine serios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.