Dobra îl atacă pe Robu pe tema terenului pentru sala polivalentă: „Crede...

Dobra îl atacă pe Robu pe tema terenului pentru sala polivalentă: „Crede că poate păcăli cetățenii așa cum face pe Facebook când joacă fotbal”

0
DISTRIBUIȚI

Continuă disputa dintre șeful CJ Timiș și primarul Timișoarei pe tema locației pentru realizarea sălii polivalente de 16.000 de locuri. Vă reamintim că luni, în plenul Consiliului Local Timișoara, a fost votat un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea predării amplasamentului pentru această investiție. Este vorba de un teren aflat pe Aleea FC Ripensia, nr. 35 – 37.

Pe de altă parte, Călin Dobra, care vrea ca sala polivalentă să fie realizată la Giroc, l-a criticat, astăzi, pe Nicolae Robu pentru că a propus acel teren, afirmând că primarul Timișoarei ar încerca, în acest mod, să „păcălească cetățenii”.

„Eu cred că din nou primarul municipiului Timișoara crede că poate să păcălească cetățenii așa cum face pe Facebook când joacă fotbal. La final spune că a dat 11 goluri și după aceea nu spune că de fapt ceilalți adversari s-au dat la o parte ca să dea 11 goluri.


Cam așa a făcut și în ședința de consiliu, pentru că sunt multe aspecte care încă nu are tăria să le recunoască. Unul la mână, CNI a solicit 54.000 mp să punem la dispoziție pentru o astfel de investiție – sală polivalentă. Primăria Timișoara, prin ședința de luni, a pus la dispoziție 50.000 mp. În primul rând, nu a respectat o primă solicitare a CNI. Mai mult decât atât, această suprafață nu este un singur top. Sunt două parcele care nu sunt lipite, să zici că poți să faci o unificare, sunt dezlipite, sunt străbătute de un drum. Deci, nu o să se poată să fie unificate niciodată. Mai mult, continui, să vedeți cum ajung la 11 goluri”, a declarat Călin Dobra.

De asemenea, șeful CJ Timiș a precizat că pe terenul propus de Primăria Timișoara pentru noua sală polivalentă s-ar afla o bază sportivă, astfel că nu ar avea cum să fie liberă de sarcini.

„Pe terenul respectiv pe care l-a pus la dispoziție, de aproximativ 46.000 mp, există o bază sportivă. Însă Primăria Timișoara, în Hotărârea de Consiliu Local, dă terenul liber de sarcini. Deci, nu recunoaște că există bază sportivă, teren sintetic, nocturnă, tribune, vestiare și ce mai e acolo. În 2012, tot Primăria Timișoara recunoaște că există bază sportivă, pentru că face trecerea din domeniul public al municipiului Timișoara în domeniul privat al municipiului Timișoara, dând în fișa de inventar toate aceste bunuri pe care eu vi le-am prezentat. Dacă vă uitați în avizul de specialitate dat de juridic, spune foarte clar că există bază sportivă pe terenul respectiv. Deci, nu este liber de sarcini. N-ar fi o mare problemă, dar nici nu poți să transmiți o Hotărâre de Consiliu Local în care să scrii că e liber de sarcini. Trebuie să-ți asumi niște lucruri, iar ca să desființezi baza sportivă, la fel cum avem și noi cu stadionul, trebuie să obții Hotărârea de Guvern. Deci, 11 goluri dându-se adversarii la o parte, cam așa ceva”, a precizat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.