Comunitatea locală de artiști se adună la cea de-a doua ediție...

Comunitatea locală de artiști se adună la cea de-a doua ediție a festivalului Electroruga de Buzad

0
DISTRIBUIȚI

Pe lângă artiști de calibru internațional, cea de-a doua ediție a festivalului Electroruga de Buzad, va avea alături comunitatea locală, prin crew-uri deja cunoscute în Timișoara și în țară. AnonimTM, Atelier22, Bass Request, Launmomentdat, Purge Crew, Souled out și artiști ai locului, precum Acetoba, VAG, Kojok, Soulheads, George Allen și Zoleevee vor oferii spectatorilor momente muzicale unice.

Zona în care se desfășoară festivalul, Buzad, propune participanților să se relaxeze în hamac, să se împrietenească cu tradițiilezonei, să evadeze din urban, să se reconecteze cu lucrurile simple, care îi fac fericiți. Pe timpulzilei, organizatorii oferă ateliere pentru toate vârstele și gusturile. De la posibilitatea de a învăța arte străvechi, la graffiti și yoga, cei prezenți se pot aștepta la trei zile pline de experiențe autentice.

”Zonele rurale au un farmec aparte, datorită naturii, tradițiilor și, nu în ultimul rând, oamenilor. Împreună cu cei din Buzad reușim, pentru a doua oară, să oferim pasionaților de muzică și natură, un prilej de a experimenta ceva diferit. Dealurile, pădurea, deconectarea totală de urban completează line-up-ul special pe care l-am creat în acest an. Credem în lucrurile autentice, în comunități și în nevoia de a lua o pauză de la online și tot zgomotul pe care acest mediu îl crează.” transmite Cristian Philipp, unul dintre organizatorii festivalului.

AnonimTM, crew-ul care promovează drum and bass-ul de mai bine de douăzecide ani, a influențat mai multe generații, fiind printre primii promotori ai acestui curent muzical underground.


La Buzad, crew-ul va fi reprezentat de Dudu, Bia și MC Tina.  Atelier22, spațiu pentru artă, colaborează cu o mulțime de artiști, gânditori și creatori, pentru a găsi noi modalități de a crea și disemina arta, transformând modul în care aceasta este accesată. Sesiuni live, expoziții de artă, spectacole de teatru, pe toate le găsiți la atelier. Din partea lor, la Electroruga vor veni: Saga, ZonaVerde, Zo și Bendo.  Bass Request promovează drum and bass-ul, breakbeat-ul, dubstept-ul și jungle-ul de 10 ani, aducând în numeroase petreceri locale energii pozitive și muzică bună din Timișoarași Galați. La Buzad vor face danceflour-ul să vibreze Zero` și Phoneme.  Purge Crew, format dintr-o echipătânără de artiști, se axează pe party-uri pline de energie, promovând, în special, stilul neurofunk. RAZY și HELL:SD vor da culoarescenei de la Buzad. Sub label-ul Souled out vor mixa Angel și Newgotti, reuniți de iubirea pentru muzică și dorința de a o împărtăși cu cât mai mulți oameni. Crew-ul, care există din 2012, a organizat numeroase petreceri unde melodii alese au oferit mereu publicului prilej de dans.

Organizatorii au anunțat deja și o serie de alți artiști: Cred că sunt extraterestru, Ken Pith, Kosmic Blues, Moonlight Breakfast, Mungo’s Hi Fi, Orkid, Rockwell, Sam Binga, Silent Strike, Sofa Surfers, Technimatic, Wicked Dub Division și Alt Om, Bully, Iorga, Nipple’s Delight, Tzuc, UFe de la crew-ul Vinyl Rum Tapas and Wine (VRTW). În curând, urmează ca organizatorii să prezinte și alți artiști care vor urca pe scena de la Buzad.

Melomanii timișoreni sunt invitați la o nouă sesiune din seria „The Session Room“, alături de UFO și Druje, „nașii“ festivalului ElectroRuga de Buzad, evenimentul urmând să se desfășoare vineri 26 iulie, de la ora 19.22 la Atelier 22TM. Festivalul Electroruga de Buzad va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.